Tarih: 28.02.2018 14:11

ÇINARLI MAHALLESİ´NDE ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BİTMEK ÜZERE

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü yol yapım çalışmaları sonucunda, Çınarlı Mahallesi tamamlanma noktasına geldi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Altı farklı ekiple yol çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi´ndeki çalışmaları sonlandırma aşamasına geldi. Çınarlı´da son kalan Hürrem, Nida Tüfekçiİskender, Semilyon ve Fatih Bey Sokak ile çalışmalar tamamlanmış olacak. 

Yenilenen Mahallemizde Sağlıklı Yaşam Diliyorum 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Çınarlı son sokakların üst yapısını yapıyoruz. Bu hafta mahalleden çıkıyoruz. Alt yapı çalışmaları başlayan mahallelerimiz maalesef bir yaz, bir kış boyunca sıkıntı çekiyorlar. Daha önce Altınova, 100. Yıl, Hürriyet ve Değirmenaltı Mahalleleri bunu yaşadı. Çınarlı Mahallesi dar sokakları nedeniyle biraz daha uzun sürdü ancak artık bu mahallemizin de sokaklarını tamamlamış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Gece gündüz demeden emek veren tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, alt ve üst yapısı tamamen yenilenen mahallemizde yaşayan hemşehrilerime sağlıklı bir yaşam diliyorum. Sıra diğer mahallelerimizde,” diye konuştu. 

Çalışmalar Devam Ediyor 

Öte yandan, EskicamiOrtacami Mahallesi´nde Leylak, Cuma, Sabri Çıtak ve Kafkas Sokak ile Yunusbey ve Evliya Çelebi Caddeleri´nde çalışmalar sürüyor. Ayrıca Gündoğdu Mahallesi Karabayır Caddesi ve Ömer Seyfettin Sokak´ta kilit taş çalışmaları tamamlandı. Hürriyet Mahallesi´nde ise Kaygısız Sokak´ta kilit taş yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —