Tarih: 30.11.2015 21:22

CHP’DE YILDIRIM SESLERİ

Facebook Twitter Linked-in

 

CHP’DE YILDIRIM SESLERİ

Tekirdağ CHP’de kongre sürecine girilirken, il başkanlığı için partililerce en güçlü görülen isimlerin başında işadamı Mennan Yıldırım gösteriliyor. Yıldırım Almanya’nın Bayreuth şehri ile Tekirdağ arasında hem siyasi hem de kültürel ilişkilerin gelişmesinde büyük katkılar sağlamasıyla tanınıyor.

İşadamı Mennan Yıldırım, Almanya’nın Bayreuth şehri ile Tekirdağ’ın kardeş belediye olmasında büyük emeğinin olmasıyla tanınıyor. Bayreuth’ta yürüttüğü ticaret faaliyetlerinin yanı sıra Tekirdağ siyasetinde de önemli bir isim olarak öne çıkıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi saflarında siyaset yapan Mennan Yıldırım, sık sık seyahat etse de Tekirdağ’da sürekli halkın içinde yer alarak samimi, sıcak bir siyaset adamı portresi çiziyor. Aktif siyaset hayatı boyunca belediye başkanı aday adaylıkları bulunan Yıldırım, son dönemde CHP il başkanlarının halktan uzak olarak algılanan imajlarının tersine, siyaseti sokağa taşıması ile vatandaşlardan ve partililerden takdir topluyor.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN GÜÇLÜ İSİM

Yıldırım, Tekirdağ isminin Bayreuth’ta bir parka verilmesinde de öncülük etmiş, iki şehir arasında gelişen ilişkilerin mimarı olmuştu. İyi derecede Almanca konuşan Yıldırım, teşkilat içinde siyasi tecrübesi, vatandaşlarla ilişkileri ve her daim CHP’li duruşunu sergilemesi nedeniyle yakında yapılacak olan İl Kongresi’nde aday olması durumunda en çok desteği alacak isim olarak görülüyor.

Yıldırım’ın il başkanlığına adaylığını koyup koymayacağı belirsizliğini sürdürürken, önümüzdeki günlerde bu konunun açıklığa kavuşması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —