Tarih: 23.12.2015 15:38

CHP’DE SİYASET KAZANI KAYNIYOR

Facebook Twitter Linked-in

CHP’DE SİYASET KAZANI KAYNIYOR

CHP Tekirdağ’da İl Başkanlığı seçiminin de yapılacağı kongre yaklaşırken siyaset ısınmaya başladı. Mevcut İl Başkanı Şeref Çetin’e rakip olarak ortaya çıkan isimler bir bir kendini gösteriyor. Daha önce adaylığını açıklayan Mennan Yıldırım dışında yeni isimler de görücüye çıkmaya başladı.

Şeref Çetin ve Mennan Yıldırım dışında CHP Tekirdağ İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan bir diğer isim de Recep Ökten oldu. Ökten, 11 ilçe başkanının da desteğini belirten ıslak imzalı bir belgeyi de basınla paylaştı.

Ökten, adaylığı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“CHP İlçe örgütlerinin 22/12/2015 tarihinde almış oldukları karar gereği İl Başkanlığı’na aday olarak gösterildim.  Örgütlerimizin kararı son derece şahsımı onurlandırmıştır. Bu karardan dolayı örgütlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Şahsım olarak geçmişte 5 yıl Merkez İlçe Başkanlığı ve 2 dönem İl yönetim kurulu üyeliği yaptım. Örgütten gelen biri olarak, örgütün gücüne inanıyorum. İl Başkanlığına seçilmem durumunda İlçe Örgütleri ve belediyelerimizle uyumlu çalışmak ve işbirliğini geliştirmek temel hedefimiz olacaktır. Partimiz içerisinde üyelerimiz arasında sevgi ,saygı,hoşgörü ve samimiyet hakim kılınacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu kaygıyla izliyoruz. Ulu Önder Atatürk ’ün Yurtta Sulh Cihanda Sulh ilkesiyle geleceğe güvenle bakmak istiyoruz. Amaç ve ilkelerimiz Cumhuriyet değerlerimizdir. Gücümüz Atatürk ilkelerimizdir. Bu yoldan asla taviz vermeden yolumuza devam etme kararlılığındayız. Bu davamızda hepimizin yolu açık olsun.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —