Tarih: 04.02.2020 23:49

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yontar ve ekibi gazeteciler ile buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar ve Yönetim Kurulu Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal ve dernek genel sekreteri Bedia İlerler tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar´a Yönetim Kurulu Üyeleri Gülay Karaca, Fatma Kadayıfçı, Neziha Kemancı ve Sebile Türkçü eşlik etti.

YONTAR: “SİZLERLE BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği´ni uzun zamandır ziyaret etmek istediklerini dile getiren CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar; “Kuruluşundan beri gazetecileri birleştirmenin yanı sıra çizgisiyle örnek bir dernek olarak hizmet veren Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneğini uzun zamandır ziyaret etmek istiyorduk. Kısmet bugüneymiş. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

IŞIKSAL: “DERNEĞİMİZ ŞEHRİMİZİN DİNAMİKLERİNDEN BİRİ HALİNE GELDİ”

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal; “Derneğimiz şehrimizin dinamiklerinden biri haline geldi. Bu noktada şehrimizin önde gelen isimlerinin, siyasi partilerinin, yönetimlerinin bize desteği bizleri onurlandırıyor. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.” diye konuştu.

YONTAR VE EKİBİ DERNEK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Yontar ve ekibi derneğin toplantı salonu, kütüphanesi ve hazırlanmakta olan canlı yayın odasını da incelerken yapılan çalışmalardan dolayı Işıksal ve ekibini tebrik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —