Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çerkezköy Olimpik Yüzme Havuzu´nun Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi projelerinden bir yenisini daha hayata geçirerek Çerkezköy İlçesinde 'Olimpik Yüzme Havuzu' inşaatının temel atma törenini gerçekleştirdi.

GÜNDEM 28.10.2017 11:31:21 0
Çerkezköy Olimpik Yüzme Havuzu´nun Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi projelerinden bir yenisini daha hayata geçirerek Çerkezköy İlçesinde 'Olimpik Yüzme Havuzu' inşaatının temel atma törenini gerçekleştirdi.

Düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, daire başkanları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda Çerkezköylü vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, 'Tesiste 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, sauna, fitness center, antrenör odaları yer almaktadır. Ayrıca tesisin önünde koşu alanları ve bisiklet yolları oluşturulacaktır. Tesisin içerisinde ayrıca 520 kişilik bir de tribün bulunmaktadır. Tesisimiz 1 yıl sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunulur hale getirilecektir. Toplam ihale bedeli 9 milyon 650 bin liradır. Çerkezköy ilçemizde özellikle gençlerimize hizmet edecek olan ilerde ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı kazanacak çocuklarımızın yetişmesine fırsat verecek bu tesisin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımıza, yeri Büyükşehir Belediyemize devreden Çerkezköy Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclisine, yatırım programının gerçekleşmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize, bu projede çalışan Büyükşehir Belediyemizin teknik ve idari personellerine ve yöneticilerine teşekkür ediyor tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.' dedi.

/resimler/2017-10/28/1133050208945.jpg

Karakaya´nın ardından konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 'Uzun zamandan beri hayalini kurduğumuz Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu Çerkezköy´ümüze kazandırıyor olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi bu alan Çerkezköy Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesine devredildi. 3,5 yıllık görev süremiz boyunca spor adına neler yapıyoruz bunlardan bahsedelim. Çerkezköy´ün çocukların gelişimine büyümesine katkı sağlayan bu tesise çok ihtiyacı vardı. 2014 yılı itibari ile her sene yaz okulları gerçekleştiriyoruz. Yaz okullarında bugüne kadar yaklaşık 5 binin üzerinde kardeşimize, çocuğumuza spor alanında eğitim vermenin gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar 4 bine yakın çocuğumuza yüzme kursları ile gelişimine katkı sunduk. Bu hizmeti bugüne kadar havuzu olan okul ve otellere taşıyarak yaptık. Tesisimizin tamamlanmasıyla Çerkezköy´de bu spor dalında daha fazla çocuğumuza ulaşacağız. Spor çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarır ve geleceğe sağlıklı bir şekilde gelmelerini sağlar. Bizler de çocuklarımızın spora yönelmelerini sağlıyoruz. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak, vatandaşlarımızın nefes almalarını sağlayacak alanlar yapmaya devam edeceğiz. Kızılpınar´a bir futbol sahası kazandıracağız. Ayrıca Kızılpınar´a Kapalı Spor Salonu yapacağız. İlçelerimize bu büyük projeleri kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ediyorum. Bu tesisleri asıl yapması gerekenlerin yerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin projeleri hayata geçirmesinden dolayı da herkesin saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Tesisimizin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.' sözlerini söyledi.

Konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, '3,5 yıllık görev süremiz boyunca Çerkezköy ilçemiz için ne yapabiliriz düşünceleri içerisindeyiz. Yeni temel atmalar ve yeni açılışlarla sık sık bir araya geliyoruz. Her ilçede çalışmalarımız ve hayata geçen projelerimiz var. Bu da sadece hizmet için çaba gösterdiğimizi gösteriyor. Çerkezköy Belediye Başkanımın da hizmetleri anlatırken duyduğu heyecanı, Çerkezköylü vatandaşlarımızın ne kadar doğru bir tercih yaptığını gösteriyor. Önümüzde 1,5 senelik bir zaman var. Şu an seçim ya da siyaset yapma zamanı değil çalışma ve geri kalan işlerini dolu dolu geçirme zamanıdır. Geçtiğimiz dönemlerde metrekareye 40 kilogram yağışla sel basarken, şimdi metrekareye 85 kilogram yağış düştüğünde hiçbir şey olmuyor. Bu da Çerkezköy´e gösterdiğimiz önemi gözler önüne seriyor. Ayrıca Çerkezköy ilçemizin içme suyu hatlarının büyük bir bölümü asbest ve çok yıpranmış durumda. İlçenin en önemli projelerinden sayılabilecek bir proje de Çerkezköy´ün İçme suyu hatlarının olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak içme suyu hatlarının tamamının yenilenme işine bizim hizmet süremiz boyunca başlanmış olacak. Bütün bu yatırımların sonunda bize bir vatandaşın `Allah razı olsun´ demesi yeter. Biz yapılan hizmetler için teşekkür ediyorsak, bize de yaptığımız hizmetlerden dolayı gurur duyulsun isteriz. Bu yapılan yüzme havuzunu sadece Cumhuriyet Halk Partili çocuklar kullanmayacak 146 bin 500 Çerkezköylü kullanacak. Hizmetin siyaseti olmaz. Sosyal Demokrat Belediye Başkanlarında metal yorgunluğu göremezsiniz. Çünkü biz heyecanı, enerjiyi ve hizmet aşkını Ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ideallerinden alıyoruz. Bu duygularla bugün burada temelini attığımız yüzme havuzunun hayırlı olmasını diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk´ün `Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim´ zihniyetinde yetişecek dünya çapında büyük başarılar elde edecek sporcuların yetişeceği umuduyla tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.' dedi. Konuşmaların ardından butona basılarak temel atma çalışmaları başlatılmış oldu.

/resimler/2017-10/28/1133283021741.jpg





Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16