Tarih: 12.11.2019 14:39

Çerkezköy Belediyesi Halk Kütüphanesi için kitap topluyor

Facebook Twitter Linked-in

 “Geleceği Birlikte Aydınlatalım” sloganı ile yola çıkan Çerkezköy Belediyesi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi´ndeki Halk Kütüphanesi için kitap bağış kampanyası başlattı.

DAHA ÇOK KİŞİNİN KİTAP OKUYABİLMESİ İÇİN KİTAPLARINIZI KÜTÜPHANEYE BAĞIŞLAYIN

Kampanya kapsamında okunan kitapların evlerde saklanmaması, aksine daha çok kişinin okuyabilmesi için bağış yapılması gerektiğini belirten Çerkezköy Belediyesi, vatandaşlardan kitapları Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi Halk Kütüphanesi´ne bağışlamaları istedi.

AKAY: “OKUMADIĞIMIZ KİTAPLAR RAFLARDA TOZLANMASIN, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ AYDINLANSIN”

“Geleceği Birlikte Aydınlatalım” projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “Kitap Bağış Kampanyası´na destek vermek isteyen vatandaşlarımız, ellerinde bulunan fazla kitapları Belediye Hizmet Binamıza, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi´ne, Veliköy Mahalle Evi´ne, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi´ne ve Bağlık Mahalle Evi´ne teslim edebilirler. Okumadığımız kitaplar tozlanmasın, çocuklarımızın geleceği aydınlansın diye tüm vatandaşlarımızı Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimizdeki Halk Kütüphanesi için kitap bağış kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz” diyerek herkesi kitap bağışına davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —