Tarih: 28.09.2015 17:04

ÇEBİ: KARAMAN’I AK PARTİ`YE KAZANDIRMALIYIZ

Facebook Twitter Linked-in

 

ÇEBİ: KARAMAN’I AK PARTİ`YE KAZANDIRMALIYIZ

7 Haziran genel seçimlerinde Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı olan ve 2 binin üzerinde oy alan Erdem Karaman, Tekirdağ Eski Belediye Başkanı Kadir Çebi’yi ziyaret etti. Çebi’nin Karaman’ı yeniden aday olmaması, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’yi desteklemesi konusunda ikna ettiği, Karaman’ın il yönetiminden bir davet gelirse bunu seve seve değerlendireceğini ifade ettiği öğrenildi.

Ak Parti’li Kadir Çebi’yi makamında ziyaret eden Erdem Karaman, seçim döneminde tek başına 2 binden fazla oy almayı başardığının altını çizerek, azımsanmayacak bir başarı elde ettiğini belirtti. Çebi de kendisini başarısından dolayı tebrik ederek, Karaman’ın oy aldığı kesimin büyük bölümünün sağ kökenli seçmenler olduğunu vurguladı. Karaman’ın 1 Kasım’da bağımsız aday olmaması ve Ak Parti’yi desteklemesi durumunda bu 2 bin oyun Ak Parti’ye olan inancını dile getiren Çebi, “Bu ve benzer birkaç stratejik hamleyle 10 bin civarında oyu partimize çekebiliriz. Böylece üçüncü sıra adayımız Metin Akgün’ü de rahatlıkla meclise gönderebiliriz. İl Başkanlığımıza durumu ilettim, en kısa sürede Erdem kardeşimle iletişime geçeceklerine inancım tam,” dedi.

Karaman’a da desteği ve ziyaretinden ötürü teşekkür eden Çebi, “Erdem Karaman kardeşimizle güzel sohbetler yaptık, geçmiş seçimlerde bağımsız aday olarak mücadelesinden bahsettik. Bugün birlik beraberlik zamanı olduğunun değerlendirmesini yaptık. Kendisi de bize hak verdi. Erdem Karaman gibi siyasetçileri partimize kazandırmalıyız. Kendisine teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

Karaman da Ak Parti il yönetiminden henüz kendisiyle iletişime geçen kimsenin olmadığını, bir davet gelirse Ak Parti lehine adaylıktan feragat edebileceğini ifade etti. Karaman, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda hiçbir daveti karşılıksız bırakamayız. 2 binden fazla oy aldım ve bu oyun tamamına yakını sağ seçmendi diyebilirim. Sayın Kadir Çebi ile bu anlamda çok verimli bir sohbet yaptık. Ak Parti il yönetiminden bir davet gelirse biz de seve seve bu çağrıya icabet ederiz,” açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —