Tarih: 19.12.2020 09:50

Canlı Hayvan Pazarı projemiz

Facebook Twitter Linked-in

- Hayrabolu Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, 5 Ocak 2021´de hayvan üreticilerinin hizmetine açılıyor.

 

Hayrabolu ilçesinde, hayvan üreticilerinin yaklaşık 20 yıldır özlem duyduğu ve beklediği, “Canlı Hayvan Pazarı”nın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, canlı hayvan pazarının faaliyete geçmesiyle birlikte Hayrabolu´nun hayvan ticareti açısından cazibe merkezi haline geleceğini belirtti. 

Canlı Hayvan Pazarı´nın bölgedeki hayvancılığa büyük bir katkı sağlayacağını ifade eden İnan, “Tekirdağ yolu üzerinde yaklaşık bin 400 metrekare alana Canlı Hayvan Pazarımızı inşa ediyoruz.”

Hayrabolu´ya yeni ve modern bir hayvan pazarı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan İnan, “Tarım ve hayvancılığa dayalı bir ekonomiye sahip olan ilçemizde canlı hayvan pazarının olmaması ciddi bir sıkıntıydı. Tesisimizin faaliyete geçmesiyle ilçemiz ve çevre ilçelerde bulunmayan hayvan pazarı ihtiyacı karşılanmış olacak. Hayvancılık şehri ilçemize modern bir kapalı hayvan pazarını 5 Ocak 2021´de hizmete sunacağız. Haftanın salı günleri pazarımız hizmet verecektir. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” 

 /resimler/2020-12/19/0952258928033.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —