Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NİN YATIRIMLARIYLA TEKİRDAĞ´DA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞANDI

Gerçekleştirdiği projelerle Tekirdağ´ı daha yaşanılabilir örnek bir kent haline getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, tarihsel değerleri korurken kentin bugününe ve yarınlarına yön veren yatırımları yapmaya devam ediyor.

YEREL HABERLER 12.03.2019 12:23:29 0
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NİN YATIRIMLARIYLA TEKİRDAĞ´DA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞANDI

Gerçekleştirdiği projelerle Tekirdağ´ı daha yaşanılabilir örnek bir kent haline getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, tarihsel değerleri korurken kentin bugününe ve yarınlarına yön veren yatırımları yapmaya devam ediyor.
Başkan Kadir Albayrak: “Tekirdağ´ı Türkiye´nin Parlayan Yıldızı Haline Getireceğiz”
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin tamamlanan, devam eden ve hazırlanan projeleriyle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, “İlk beş yıllık hizmet dönemimizde, vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2014 yılından bu yana kentimizde altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara, eğitimden kültüre, sağlıktan spora kadar pek çok projemizi gerçekleştirdik. 2´inci hizmet dönemimiz ise Tekirdağ halkının, Büyükşehir Belediyemizin hizmet ve yatırımlarının meyvesini alacağı bir dönem olacak. Çok güzel yeni projelerimiz var. Tekirdağ´ı Türkiye´nin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Sevdamız Tekirdağ diyerek çıktığımız hizmet yolunda geçmişte olduğu gibi bundan sonra da önemli kararlarımızı halkımızla birlikte alacağız ve kentimizi birlikte yöneteceğiz,” dedi.

PRESTİJ PROJELERİ BİRER BİRER TAMAMLANIYOR
2019 yılı Mart ayı içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin önemli hizmetleri arasında yer alan Çerkezköy Kent Park 2´inci Etabı, Çerkezköy Kültür Merkezi, Süleymanpaşa Kent Konseyi Hizmet Binası, Şarköy Cemevi, Hayrabolu Şalgamlı Tarım Müzesi, Malkara Çınaraltı Mahallesi Güneş Enerjisi Sistemi, Malkara Yüzme Havuzu ve Malkara Et Kombinasının açılışları gerçekleştirilecek.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARİH KÖPRÜLERİ KURUYOR
Tekirdağ´ın bir medeniyetler kenti olduğunun bilinciyle hareket eden Büyükşehir Belediyesi, günümüze ulaşmış kültür varlıklarını restore ederek geçmiş ile gelecek arasında tarihsel köprüler kuruyor.
Miras Atölyesi I ve II Projeleriyle Etkin Belediye Proje Yarışmasında 1´incilik ödülüne layık görülen Büyükşehir Belediyesi, son olarak Çorlu ilçesinde Doğanca (Muhacir) Evi´nin restorasyonunu gerçekleştirdi.
Kent ve yaşam müzesi olarak hizmet verecek olan Doğanca Evi´nin açılış töreninde konuşan Başkan Kadir Albayrak, “Tekirdağ´ın en büyük ilçesi olan Çorlu´da, günümüze ulaşabilen kültür varlıklarının sayısı az olması nedeniyle Doğanca Evi´nin restorasyonu çok önemli. Tarihsel değerimizi yaşatırken, turistlerin ve şehir dışından gelen misafirlerin ziyaret edebilecekleri bir mekânı Çorlumuza kazandırmış olduk. Tarihi Doğanca Evi´nin Çorlumuza ve Tekirdağ´ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum,' dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NDEN 120 BİNİ AŞKIN KİŞİYE DEPREM EĞİTİMİ
Tekirdağ ilinin bir deprem kenti olduğu bilinciyle çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, toplumda deprem bilincini oluşturmak ve depremden korunmak amacıyla 2014 yılında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.
Gerçekleştirilen eğitim programlarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, düzenli olarak takip ederek görevlilerden bilgiler alıyor.
Büyükşehir Belediyeleri İçinde Bir İlk
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bilincini oluşturmak için başlatılan çalışmalar kapsamında deprem simülasyon eğitim tırları hayata geçirildi. Türkiye genelinde büyükşehir belediyeleri içinde ilk olma özelliği taşıyan eğitim tırları ile 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında il genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı ilköğretim okulları ziyaret edilerek, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan yetkililer tarafından öğrencilere deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler anlatılıyor. Öğrenciler, yaşam alanlarının küçük bir örneğinin oluşturulduğu deprem tırlarında eşyaların duvar ve zeminlere sabitlenmesinin önemini, deprem yaratacağı korku ve şoku nasıl aşacakları gibi konuları 6 büyüklüğünde yaşatılan deprem canlandırması ile öğreniyorlar. Eğitimde ayrıca depreme hazırlık aşamasında nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi hayati öneme sahip konulara da dikkat çekiliyor.

HİZMET AĞI TEKİRDAĞ´I KADİR ALBAYRAK İLE SARIYOR
Başkan Kadir Albayrak´ın insan odaklı hizmet vizyonu doğrultusunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede halkın ihtiyaçları beklentilerini karşılamak amacıyla yeni projeler hazırlandı. Gerçekleşecek her proje hızlı bir dönüşümün yaşandığı Tekirdağ´a değer katacak.

SÜLEYMANPAŞA İLÇESİ GENÇLİK MERKEZİ´NE KAVUŞACAK
Halkın tüm kesimlerine her alanda en iyi hizmeti verme ilkesini benimseyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sosyalleşmesi ve spor yapabilmesi amacıyla Süleymanpaşa Gençlik Merkezi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.
5.700 metrekare inşaat alanına sahip Süleymanpaşa Gençlik Merkezi´nde, ferdi sporların yapılacağı 3 salon, basketbol ve voleybol salonu, 10 derslik, kafeterya, açık spor oyun alanları, ev sahibi ve misafir takımlar için 2 giyinme odası yer alacak.

ÇORLU SEBZE VE MEYVE HALİ PROJESİ
Hızla büyüyen ve gelişen Çorlu´da artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak, vatandaşların hijyenik ve ekonomik koşullarda sebze ve meyve temin edebilmesine imkan sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi, Sebze ve Meyve Hali projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Toplam 5.828 metrekare inşaat alanına sahip Çorlu Sebze ve Meyve Hali bünyesinde, hal binası, idare binası, sandık hali, kantar ve güvenlik binası yer alacak.

MURATLI YER ALTI OTOPARKI VE MEYDAN DÜZENLENMESİ
Muratlı ilçe merkezinde otopark ihtiyacının karşılanması amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi gerçekleştirilecek.
Muratlı ilçesi 100. Yıl Caddesi´nde hayata geçirilecek Muratlı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi projesi hazırlandı.
3.200 metrekare inşaat alanına sahip Muratlı Yer Altı Otoparkı´nın bodrum katında otopark yer alacak. Üst kısmı ise peyzaj düzenlemesi yapılarak halka açık meydan olarak hizmete sunulacak.

SARAY MEZBAHASI
Tekirdağ ilinin hayvancılık alanındaki üretiminde önemli bir yeri olan Saray ilçesinde uzun yıllardır ihtiyaç duyulan büyük ve modern mezbaha Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek.
21.700 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek, 5.033 metrekare kapalı alana sahip Saray Mezbahası, bodrum, zemin kat ve 1 normal kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşacak. Çağımız teknolojisi ile üretilmiş modern cihazlar ile donatılacak tesiste kesimhane, üretim binası, su deposu, yakma ünitesi, gübre deposu, trafo, arıtma, kan tankı, güvenlik ve kantar bölümleri bulunacak.
Başkan Kadir Albayrak: “Hizmetlerimiz Katlanarak Artacak”
Tamamlanan, devam eden ve gerçekleştirilecek hizmet, yatırım ve projelerle ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İlk beş yıllık hizmet dönemimiz kurumsallaşma ve teşkilatlanmamızı gerçekleştirdiğimiz, büyük projeleri gerçekleştirmeye başladığımız bir dönem oldu. 2´inci hizmet dönemimiz ise Büyükşehir Belediyemizin hizmet kapasitesinin katlanarak arttığı, halkımızın hak ettiği hizmetleri aldığı bir dönem olacak,” dedi.

 /resimler/2019-3/12/1225031968808.jpg/resimler/2019-3/12/1225136968960.jpg/resimler/2019-3/12/1225264219651.jpg/resimler/2019-3/12/1225395406913.jpg/resimler/2019-3/12/1225499157115.jpg/resimler/2019-3/12/1226047907458.jpg


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16