Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

´´Bunlar Atatürk´ün Partisini İşgal Edip Atatürk´ün Adını Kullanarak Ülkeye Zarar Veren İnsanlar´´

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Yönetimi Süleymanpaşa Belediyesi´nin 4 yıllık çalışmalarını değerlendirmek amacı ile özel bir işletmede kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

GÜNDEM 13.04.2018 18:18:08 0
´´Bunlar Atatürk´ün Partisini İşgal Edip Atatürk´ün Adını Kullanarak Ülkeye Zarar Veren İnsanlar´´

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Yönetimi Süleymanpaşa Belediyesi´nin 4 yıllık çalışmalarını değerlendirmek amacı ile özel bir işletmede kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

UZUNLAR; ‘´ Eşkinat Heykel Belediyeciliğine Çok Meraklı ‘´

Gerçekleştirilen basın toplantısında konuşma yapan AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat´ın heykel belediyeciliğine çok meraklı olduğunu belirterek ; ‘´ Vatandaşlar dikilen heykellerin ne anlama geldiğini, ne anlam taşıdığını bize soruyorlar. Biz bunlara bir anlam veremedik. Bizim gözümüzde bu heykeller taş parçasıdır. Tekirdağ Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat heykel merakında. Hiç olmazsa yeni yapılacak olan heykeller Tekirdağ´a bir anlam katsın, bizim tarihimizi anlatsın, bir anlam taşısın. Belediye çiçek böcek içinde Ekrem başkan sağ olsun. İnsanların ekonomik hayatına katkı sağlayacak yatırımlar yapacağına, çiçeğe böceğe çok fazla önem veriyor. Süleymanpaşa Belediyesi 4 sene içinde 289 bin 300 tane çiçek almış. Bu çiçekleri dışarıdan alıyoruz.  En azından bu çiçekleri kırsalda çiftçilik yapan vatandaşımızdan alırsa daha iyi olur. Biz bununla ilgili önerge sunduk.´´ İfadelerini kullandı.

/resimler/2018-4/13/1858517860298.jpg

Eşkinat Yanlışından Dönsün

Son zamanlarda vatandaş tarafından AK Parti yönetimine gelen şikayeti dile getiren Uzunlar; ‘´ Taşeronlar kadroya geçişlerde hiç bir kurumda sıkıntı olmadı. Maalesef Ekrem başkanın kendi çalıştırdığı işçi arkadaşlarını 18 aylık gibi bir sözleşmeye mahkum edip korkutmaya çalışıyor. Biz işçi arkadaşlarımızın arkasındayız. KHK´ya göre sürekli işçi kadrosunda olmak zorundalar. İşçilerin tedirginliği var. Bu yanlışından Ekrem Eşkinat dönsün. Biz sonuna kadar bu işin peşinde olacağız.´´ dedi.

/resimler/2018-4/13/1830464233600.jpg

Büyükşehir Olduktan Sonra Her Türlü Kazancımız Geldi, Hizmet Gelemedi

AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Nevzat Bahar; ‘´Büyükşehir grup başkanı; Nisan ayı denetim ve faaliyet raporlarının okunduğu aydır. 4 yılı tamamladık. Önümüzde 1 yıldan az bir zaman kaldı. Yarın öbür gün geri baktığımızda Ekrem Eşkinat dönemini ne olarak hatırlayacağız? Daha önce Osman Tabak ‘Asfalt Osman´ olarak hala anılıyor. Ahmet Karaevli ‘Çevre yolu ve silolarla´ anılıyor, Ahmet Aygün ‘Okullarla, Belediye binası´ ile anılıyor. Ekrem Eşkinat döneminde ise Tekirdağ´a kalmış hangi eser var diyebileceğiz?  4 senedir toplantılarımızı yapacağımız bir toplantı salonumuz bile yok. Belediye binaları dağınık bir şekilde keşke Süleymanpaşa Belediyesi kendisine bir bina yapsaydı. Süleymanpaşa heykeller dönemi olarak anılacak. Verdiğimiz önerge ile Süleymanpaşa heykelini yaptı takdir ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra kazancımız ne oldu?  Büyükşehir olduktan sonra her türlü kazancımız geldi ama hizmet gelemedi. Vatandaş keşke büyükşehir olmasaydık diyor. Tekirdağ ile birlikte Büyükşehir olan iller Büyükşehir olmaktan çok memnun. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin alt yapı ile ilgili büyük hizmetleri oldu, takdir ediyoruz. Büyükşehir olduktan sonra kanunen köyden mahalleye dönüşen yerlerden su ücreti yüzde 25 tahsil ediliyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi Katı atık bedeli olarak alınan ücretlerde farklılık gözlemledik.  Süleymanpaşa belediyesi vatandaştan katı atık bedelinin yarısını alacağına tamamını almış. En kısa sürede bu yanlışlığı düzeltmelerini arzu ediyoruz. ´´ şeklinde konuştu.

/resimler/2018-4/13/1822102817343.jpg/resimler/2018-4/13/1832334079488.jpg

´´ Mali Faaliyet raporunda  Usulsüzlükleri Tespit Ettik´´

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Meclis Üyesi Sezai Çetin; ‘´4 yıldır kurumsal kimliği ile birlikte 73 mahallemize hizmet vermeye çalışan bir belediye yönetimi var. Rahmetli Turgut Özal´ın siyasi literatürümüze kazandırmış olduğu bir deyim vardır ‘ Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ´ bu manada Süleymanpaşa Belediyemiz 4 yıl içinde yapmış olduğu hizmetler son 1 yıl içinde yapacağı hizmetlerin teminatıdır. Süleymanpaşa Belediyesinin 2017 yılına ait faaliyet raporu sunuldu.  Süleymanpaşa Belediyesinin faaliyet raporunda bir takım usulsüzlükleri tespit ettik.´´ Şeklinde konuştu.

ÇETİN; ‘´ Eşkinat, Ekmek Bulamazlarsa Pasta Yesinler Diyen Zihniyetin Temsilcisidir´´

8 yıldan beri Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti ile Tekirdağ´ın yönetildiğinden bahseden Çetin; ‘´ Şehrimize kazandırdıkları somut bir tane olay var mıdır? Yoktur. Sadece Büyükşehir´in yapmış olduğu sahil düzenlemesi vardır. Ekrem Eşkinat´ta, nazar boncuğu gibi bir sürü ne idiği belirsiz heykelleri sahile dikti.  Cüneyt Yüksel´in ilçe başkanlığı döneminde ‘ Sen heykelleri seviyorsun, sen bu kültürü kendine parola olarak seçmişsin´ dedik. Millet açlıktan ekmek bulmaya zorlanırken, sen Fransız kralı ikinci Lui´nin kızı gibi ‘ Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler´ diyen bir zihniyetin temsilcisi gibidir. Millet çöp, çamur içinde uğraşırken siz belediyenin bütçesini pervazsız bir şekilde  ne idiği belirsiz heykellere harcadınız. Bu şehrin öncelikleri bu şehrin mukaddesleri nelerdir? Bununla ilgili 2016 yılında bir önerge verdik. Süleymanpaşa kimdir?  İlçemize ismini veren komutanın kim olduğu bilinmesi açısından şehrimize gelen turistlerin bu şehre ismini kişinin kim olduğu bilmesi için Süleymanpaşa heykelini şehrimizin görünür bir noktasına konulmasını talep ettik. Anlayana, bir tabir olacak ama atalarımız boşu boşuna laf söylemez Süleymanpaşa Belediye Başkanı başta olmak üzere yönetimi heykel konusunda ‘kedi oldu olalı ilk kez bir fare yakaladı.´´ Dedi.

CHP yönetiminin basın mensuplarının karşısına çıkmadığını vurgulayan Çetin; ‘´ Büyükşehir Belediye yönetimi, başta Süleymanpaşa Belediye Başkanı ve yönetimi olmak üzere 4 yıldan bu yana açık bir şekilde basının önüne çıkıp yaptığı hizmetleri anlatabildi mi? Anlatamadı. Oysa biz yerelde muhalefet, ülkede 16 yıldan bu yana partimiz gibi alnımızda AK bir şekilde basın mensuplarının karşısına çıkıyoruz. Verilemeyecek, utanılacak hiçbir hareketimiz olmamıştır.  Süleymanpaşa Belediyesinde bugüne kadar bildiğimiz klasik CHP zihniyeti gibi her şeye muhalefet eden bir anlayışla değil, şehrin ve insanların hayrına olacak her türlü katkıyı verdik. Kendi Belediye binasını yapmaktan aciz Süleymanpaşa Belediyesi, bu şehrin hiçbir yerine katkı sağlayamayacaktır. Kadir Albayrak denedi oda yüzüne gözüne bulaştırıp kenara çekilmek zorunda kaldı. İşi ehline vermezseniz sonuç ortadadır.  2019 yılında başka Süleymanpaşa halkı olmak üzere Tekirdağ da Büyükşehir´i AK Partili kadrolara teslim edecektir. Hükümet yerel yönetim ile el ele verip bu şehri parlayan bir yıldız haline getirecektir.  Tüm kadrolarımız ile çalışmalara başladık. Biz bu şehri seviyoruz ve inanıyoruz. Bu şehrin daha iyi ve daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışıyoruz.´´ Şeklinde konuştu                                                                                                                                                                                                 

 /resimler/2018-4/13/1900383174861.jpg

ETİ; ‘´1938´den Sonra Bunların Siyasetine CHP Siyaseti Demiyorum´´

AK Parti Süleymanpaşa Meclis Üyesi Ali Rıza Eti konuşmasında ; ‘´ Süleymanpaşa Belediyesi´nin borcu ortada. Borçsuz kurulan belediyenin borcu 50 milyon TL´ye yaklaştı. Belediyelerin eline bazen fırsatlar geçiyor. Belediye olarak kar amacı gütmüyoruz biz diyorlar. Kar etme ama zarar da etme. Bu millet senden hizmet bekliyor. Sen kendi bütçeni olur olmadık şeylerle çarçur ediyorsun. Para kazanacağın işleri de böyle çarçur ediyorsun. Ondan sonra devlet bize para göndermedi yapamadık. Hadi oradan. Devlet her belediyeye gönderdiği parayı sana da gönderiyor. CHP zihniyeti diyerek eleştiriyorlar. Bunlar CHP zihniyeti de değiller. 1938 yılına kadar Atatürk´ün şu ülkeye kattığı kazandırdığı şeylere bakın. 1938´den sonra bunların siyasetine CHP siyaseti demiyorum. Bunlar Atatürk´ün partisini işgal etmiş, Atatürk´ün adını kullanan, bu ülkeye zarar veren insanlar. Bunlar CHP zihniyeti olamazlar. CHP zihniyeti bu değil çünkü. Hizmet etmeyeceksin, eleştireceksin, kendi suçunu başkasına atacaksın.  Mutlukent´e bakın 1 saat çay bekliyoruz orada, adamın umurunda değil ki az çay satmış çok çay satmış maaşını alıyor. Esnaf işletmesinde olsa daha oturduğun gibi önüne çayın geliyor.  İyi kötü belediyede para kazanacak. İyi kötü bu parada bize hizmet olarak geri dönecek. Bunlar böyle düşünemediği için hizmet edemiyorlar. Bunların CHP zihniyeti olduğunu ben kabul etmiyorum.  Atatürk mezarından çıksa bunların hepsini kovar. Güzel sanatlar yapacağına sen önce güzel yollarını, güzel trafiğini düzelt, ulaşım sorununu çöz. Sonra güzel sanatlarını da yap biz sana güzel sanat yapma demiyoruz.´´ dedi.

 

HABER : SERAL BARIŞ


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16