Tarih: 16.05.2015 11:32

BORSADAN EĞİTİM HAMLESİ

Facebook Twitter Linked-in

Hayrabolu Ticaret Borsası’nda “Pazarlama ve Satış Yönetimi Eğitimi” Gerçekleştirildi

BORSADAN EĞİTİM HAMLESİ

Hayrabolu Ticaret Borsası’nın, üyeleri ile yaptığı anket neticesinde üyeleri tarafından talep edilen 'Pazarlama ve Satış Yönetimi Eğitimi' Dr. Zeki Yüksekbilgili tarafından 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü Hayrabolu Ticaret Borsası’nda verildi.

Borsada verilen eğitim hakkında bilgi veren Hayrabolu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Çiftçioğlu, “Eğitimde katılımcılarla birlikte pazarlama ve satış kavramları ayrıntılı bir şekilde irdelenmiş, işletmelerin yaptığı genel hatalar ile başarılı örnekler anlatılmıştır. Halkımıza açık olarak gerçekleştirdiğimiz eğitim sonucu katılımcılarımıza sertifikalarını sunduk. Değerli hocamız Dr. Zeki Yüksekbilgili’ye verdiği eğitimden dolayı teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

Borsa üyelerinin çalışanları, Borsa personeli, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının çalışanları, öğretmenler ile halkın katıldığı ve ücretsiz olarak verilen eğitim sonunda katılımcılara eğitmen Dr. Zeki Yüksekbilgili, Hayrabolu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Çiftçioğlu ve Meclis Başkanı Ahmet Akgün tarafından sertifikaları verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —