Tarih: 03.11.2015 16:17

BOMBA İDDİA: 12-0 BOZULUYOR MU?

Facebook Twitter Linked-in

 

BOMBA İDDİA: 12-0 BOZULUYOR MU?

1 Kasım’da Ak Parti’nin üçüncü milletvekili olarak seçilerek büyük bir başarıya imza atan Metin Akgün’le ilgili gündemi derinden sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Güvenilir kaynaklara dayanan iddiaya göre Metin Akgün, Tekirdağ’daki üç CHP’li belediye başkanını Ak Parti’ye transfer edecek.

1 Kasım Pazar 2015 günü yapılan genel seçimlerin tartışmasız ve açık ara galibi Ak Parti oldu. Ak Parti ülke genelinde %49,4 oy alarak dördüncü kez tek başına iktidara gelirken, Tekirdağ’da da tarihinde ilk kez üç milletvekili çıkarmayı başararak yerel gündeme bomba gibi oturdu.

7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, milletvekili olarak meclise girmişti. 1 Kasım’da ise MHP’den büyük miktarda oy almayı başaran Ak Parti, bu iki ismin yanına Metin Akgün’ün adını da yazdırarak üç milletvekili sahibi oldu ve CHP’yi yakaladı.

Yeniden tek başına iktidar olan Ak Parti’nin Tekirdağ’dan üç milletvekili çıkarmasının yankıları sürerken, bu başarının Tekirdağ’a hizmet olarak çok daha fazla ve hızlı şekilde dönmesinin önünü açtığı ifade ediliyor.

METİN AKGÜN BOMBAYI PATLATACAK

Özellikle Metin Akgün’ün milletvekili olmasıyla Tekirdağ’a yapılacak devlet yatırımlarının ve hizmetlerin daha da hızlanacağı yorumları yapılıyor. Ancak Metin Akgün’le ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki, gündemin bir kez daha sarsılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün’ün Ak Parti’den milletvekili seçilmesiyle sansasyonel bir çalışmanın da temellerinin atıldığı ve kısa süre içinde çalışmaların başlayacağı iddia edildi. İddiaya göre, Akgün’ün girişimleri ile CHP’li üç belediye başkanı Ak Parti’ye transfer olacak.

Konuyla ilgili güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, çalışmalar büyük bir gizlilik içinde sürdürülüyor ve yeni yılın ilk günlerinde harekete geçilmesi planlanıyor.

KİM BU BAŞKANLAR?

Akgün’ün milletvekili seçilme başarısının ardından, 30 Mart 2014’te 12 belediye başkanlığını da kazanarak büyük sükse yapan CHP’nin elinden üç belediye başkanlığını Ak Parti’ye transfer ederek bir büyük bomba daha patlatacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu iddianın gerçekleşmesi durumunda, CHP’nin 12-0 büyüsünün de bozulacağı ve bunun bir domino etkisine sebep olacağı ifade ediliyor.

Hangi belediye başkanlarının Ak Parti’ye geçeceği sır gibi saklanırken, bu isimlerin büyük bir törenle Ak Parti’ye geçecekleri ifade ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —