Tarih: 22.03.2021 15:24

Başkan Yüksel Başkan İmamoğlu´na Meşhur Velimeşe Bozası İkram Etti

Facebook Twitter Linked-in

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´nun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğu ziyarette kendisine meşhur Velimeşe bozası ikram etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ´a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´na Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel meşhur Velimeşe bozasından ikram etti.

Başkan Yüksel Başkan İmamoğlu´nu Tekirdağ´da ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek kendisini en kısa sürede Ergene´de de misafir etmek istediğini söyleyerek Başkan İmamoğlu´na daha öncede İstanbul´da ki makamında ikram ettiği meşhur Velimeşe bozasından ikram etti.

İmamoğlu, “Başkan Rasim Yüksel´i Tebrik Ediyorum”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel´in davetini değerlendireceğini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Gerek sosyal medyadan gerekse yazılı basından Ergene Belediyesinin çalışmalarını takip ediyor ve bu güzel çalışmalardan dolayı Ergene´nin çalışkan Başkanı Rasim Yüksel´i tebrik ediyorum” dedi.

“Velimeşe Bozası Çok Güzel”

Velimeşe bozasından daha önce de Başkan Yüksel´in İstanbul´da kendisine yapmış olduğu ziyarette ikram edildiğini ve tadını çok beğendiğini söyleyen Başkan İmamoğlu yoğun programının arasına Ergene ziyaretini de ekleyeceğini belirtti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —