Tarih: 30.04.2019 16:48

BASIN MÜDÜRÜ ÇİVREKOĞLU DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu Gazeteciler derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği ( TEBGAD) Başkanı Necmi Işıksal ve Dernek Yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette birliktelik mesajları verildi.

TEBGAD´ın Türkiye Gazeteciler Federasyon´una üye olmasını tebrik eden Basın Müdürü Çivrekoğlu, yeni dönem çalışmaları ve TEBGAD ile yürütecekleri müşterek programlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Tekirdağ´ın gelişiminde ve demokrasi çarkının ilerleyişinde Basın Camiasının önemine vurgu yapan Civrekoğlu, “Tek bir çatı altında il genelini kapsayan bir yapılanmanın meydana gelmesi Yerel Basın ile ilişkilerin sağlıklı yürütülmesi açısından oldukça önemlidir, derneğinizin konumu fiziki kapasitesi üst seviyede, burada çok güzel etkinliklerin yapılacağını şimdiden görüyorum” Diyerek sözlerine son verdi.

TEBGAD Başkanı Necmi Işıksal ise görüşmede, “Basın camiamız Tekirdağ´da çok daha güçlü ve aktif rol oynayacaktır. Yapılanmamız tüm ilçeleri kapsamakla beraber üyelerimizin tamamı gazetecilik mesleğinden geçimini sağlayan emekçilerden ve işverenlerden oluşmaktadır.

Basının güçlü bir dernek ile temsil edilemeyişi sonucunda şehrimizde düzensizlik, kayırmacılık gibi olumsuz uygulamalar meydana gelmiş bireysel mücadeleler ise bu haksızlıklara karşı çıkmada yeterli olmamıştır. Camiamız tek vücut haksızlıklar karşında mücadele yapacak bütünlüğe ve altyapıya ulaşmıştır” Diyerek sözlerine son verdi

Yapılan ziyarette TEBGAD konferans salonunun kapasitesi ve dernek fiziki alanı ile ilgili yapılan çalışmalar Basın Müdürü Çivrekoğlu´na gösterilerek ziyaret son buldu.

Ziyarette Dernek Genel Sekreteri Bedia İlerler, Dernek Saymanı Fatih Erge ve Dernek Müdürü Hasan Erge de hazır bulundular.

 /resimler/2019-4/30/1650237418076.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —