Tarih: 19.03.2015 12:48

BAHTİYAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

BAHTİYAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

SS 80 Nolu Namık Kemal Öğrenci, Yolcu ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Serdar Bahtiyar seçildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Yüzüncüyıl Mahallesi’nde kooperatifin lokalinde yapılan seçimlere 64 asil, 28 vekalet olmak üzere 92 üye katıldı. Seçimlere ayrıca Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Sami Kayın, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan, TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil, MHP İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan seçimde divan başkanlığına Mehmet Ergün, yardımcıları ise Canip Demir, Ömer Sırmaç seçildi. Faliyet raporu, denetim kurulu raporu ve bilonço gelir gider raporları okundu. 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimlere tek liste ile girildi. Yeniden Başkan seçilen Serdar Bahtiyar yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bizlere bu ortamı sağladığınız için, bizlere güvendiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Uzaktan yakından gelen arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi iletirim. Şoför esnafı arkadaşlarımızın kalkınması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Sorunların çözümü için elimden gelen çalışmaları yapacağım,” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —