Tarih: 19.11.2019 13:02

Aygun: “Malkara´da çevre katliamı durana kadar mücadelemiz sürecek”

Facebook Twitter Linked-in

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Malkara´da yaşanan çevre katliamına sert tepk göstererek “Malkara´da çevre katliamı durana kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Necmi Işıksal ve yönetimini ziyaret etti.

Gündeme yönelik konular hakkında değerlendirmelerde bulunan Aygun; Türk çiftçisinin içler acısı hali hakkında açıklamalarda bulundu.

Aygun: “Çiftçimizin geliri son 16 yılda 2.5 kat azaldı”

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, çiftçinin altın hesabına göre gelirinin son 16 yılda 2.5 kat azaldığını belirtti. Aygun; “2003 yılında altının fiyatı 32.25 lira. Çiftçimiz o zaman 140 kilo buğday satarak bir çeyrek altın alıyordu. Şimdi ise 330 kilo buğday satarak bir çeyrek altın alabiliyor. Çiftçimiz geliri, son 16 yılda 2.5 kat azaldı” dedi.

/resimler/2019-11/19/1303322862517.jpg

“Çevre katliam haberlerinizi hayretle okudum”

Geçen hafta Olay Aktif Gazetesi´nden “Malkara´da Çevre Katliamı” başlığı ile duyurduğumuz olay ilgili de görüşlerini paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, “Malkara´da çevre katliam haberlerinizi hayretle okudum. O bölgede çevre sorunu çözülene kadar takipçisi olacağız” dedi.

Işıksal ve ekibini çevreye duyarlılığından dolayı tebrik etti

Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Necmi Işıksal´ı Aktif Haber ve Reklam Ajansına bağlı gazetelerde çıkan haberler nedeniyle çevreye olan duyarlılığından dolayı kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —