Tarih: 12.11.2019 14:40

ATA: “KISA SÜREDE ÇOK YOL KAT ETTİK”

Facebook Twitter Linked-in

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata DSP İl Kongresinde konuştu:

“KISA SÜREDE ÇOK YOL KAT ETTİK”

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Demokratik Sol Parti Tekirdağ İl Kongresi´nde yaptığı konuşmada; “Kısa sürede çok yol kat ettik. Marmaraereğlisi´ni Trakya´nın vitrin kenti yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Demokratik Sol Parti, 11. Olağan Kurultay çalışmaları kapsamında Tekirdağ´da İl Kongresini yaparken kongreye DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen ve Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı.

/resimler/2019-11/12/1442212973602.jpg

AKSAKAL: “YAŞANASI BİR TÜRKİYE YARATMANIN PEŞİNDEYİZ”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal´ın konuşması ile başlayan kongrede Aksakal; “Büyük Atatürk´ün önderliğinde yedi düvele meydan okuyan bir milletin fertleri, bu topraklarda on bin yıllık bir geçmişin bugünkü mirasçıları olarak, çağdaş medeniyetin olanaklarını yaratıp, insanca, hakça bir düzen kurulması ülküsüyle kendimize ve gelecek nesillerimize yaşanası bir Türkiye yaratmanın peşindeyiz. Bu duygumuz hiç kaybolmadı ve hep birlikte yürüttüğümüz bu inançlı mücadele ile de hiç kaybolmayacak!´´ dedi.

/resimler/2019-11/12/1442412348982.jpg

ATA: “GÜZEL PROJELERE İMZA ATMAYI HEDEFLİYORUZ”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakalın ardından kürsüye çıkan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi´ni Trakya´nın vitrin kenti yapmak için mücadele ettiklerini ifade etti. Ata; “Yönetime geldiğimiz günden beri kısa sürede çok yol kat ettik. Hem geçmiş dönemden kalan borçlarımızı ödüyor, hem de hızlı bir şekilde yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz. Marmaraereğlisi´ni Trakya´nın vitrin kenti yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz´´ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —