Tarih: 28.09.2015 11:30

“ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK”

Facebook Twitter Linked-in

 

“ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK”

Hayrabolu Belediyesi kanalizasyon, içme suyu şebeke inşaatı, yağmur suyu inşaatı ve enerji nakil hatlarının yer altına alınmasından dolayı bozulan yolların yapımına devam ediyor. Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Hayrabolu’da asfaltsız yok kalmayacak,” açıklamasında bulundu.

Hayrabolu Belediyesi kanalizasyon, içme suyu şebeke inşaatı, yağmur suyu inşaatı ve enerji nakil hatlarının yer altına alınmasından dolayı bozulan yolların yapımına devam ediyor. Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, konuyla ilgili bir açıklama yaparak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Altayoğlu yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza hizmeti daha hızlı ulaştırabilmek için hafta sonu dahi, gece gündüz demeden, mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Hayrabolu Belediyesi olarak el ele gönül gönüle çalışıyoruz. İlçemizin ana arterlerinde Uzunköprü Caddesi, Tekirdağ Caddesi Malkara Caddesi, Alpullu Caddelerimizde asfalt çalışmalarını tamamladık, diğer caddelerimizde asfalt çalışmaları devam etmektedir. Bugünde Sadi Kıyak Tuncelli caddemizde asfalt çalışmalarını tamamladık. İlçemize hayırlısı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —