Tarih: 20.12.2014 23:39

YORUM BABASINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

YORUM BABASINI KAYBETTİ

Çorlu´da yayın yapan Yorum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gülgün Pala Keçeci’nin babası Bilal Pala vefat etti. Yakalandığı amansız hastalık sonrası hayata veda eden Bilal Pala için Tekirdağ´da cenaze töreni düzenlendi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli olan Bilal Pala için askeri tören yapıldı. Yorum Gazetesi kurucusu Em. Astsubay Bilal Pala için Tekirdağ Merkez Rüstem Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası merhumun naaşı Tekirdağ Yeni Mezarlık’ta defnedildi.

Cenaze törenine Tekirdağ Vali Vekili Mustafa Yel, Büyükşehir belediye Bşk. Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Bel. Başk. Ekrem Eşkinat, Çorlu Bel. Bşk. Ünal Baysan, TESKİ Gen. Müd. Prof. Dr. Halim Orta, CHP İl Bşk. Recep Palabıyık, Akparti Çorlu İlçe Bşk. İsmet Albayrak, Süleymanpaşa ilçe başkanı Murat Uysal, Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediyesi başkan yardımcıları ve daire başkanları, CHP il-ilçe kadın kolları ve üyeleri, Büyükşehir başkan Vekili Münür Karaevli , Çorlu, Süleymanpaşa ve Muratlı dan katılan basın mensupları, Belediye eski başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, Ak parti il eski başkanı Soner Çizen ve eşi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yön. Kurulu üyeleri, Eski silah arkadaşları, 8. Tuğ. Merkez komutanı ve çok sayıda aile yakınları sevenleri katıldılar.

Bizler de Olay Aktif Ailesi olarak meslektaşımız Gülgün Pala Keçeci ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —