Tarih: 19.12.2014 12:10

GÜNAY CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

GÜNAY CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.​ Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da Cumhurbaşkanı’na hayırlı olsun dileklerini ileterek tebrik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.​ Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından, ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, Başbakanlık yaptığı 12 yıllık sürede TOBB ile son derece uyumlu, istişareye dayalı, koordineli bir işbirliği gerçekleştirdiğini anlatarak, “Bu uyum, dayanışma Türkiye ekonomisinin 12 yıllık süreçte büyük bir sıçrama yapmasına, özgüven kazanmasına, şaha kalkmasına zemin hazırladı. Özel sektör ile kamunun uyumunun Türkiye'de neleri başarabileceği, Türkiye'yi hangi seviyelere ulaştıracağı bu 12 yıllık süreçte çok net görüldü. İnşallah bu birliktelik, bu dayanışma, aramızdaki bu uyum ve koordinasyon, özellikle de aramızdaki istişare kültürü Cumhurbaşkanlığımız süresince de aynen devam edecek,” dedi.

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaretleri ile ilgili olarak, “Cumhurbaşkanımız tek tek bütün başkanların ellerini sıktı. Bizi son derece samimi bir şekilde ağırladı. Odalarla ve Borsalarla önümüzdeki süreçte daha yakın bir ilişki içinde olacaklarını belirtti. Bizim açımızdan son derece olumlu bir toplantı oldu. Kendisine Odam ve Birliğim adına teşekkür ediyorum,” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —