Tarih: 01.11.2014 13:17

ÖZEL AYDIN ANADOLU LİSESİ’NDEN MADDE BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ

Facebook Twitter Linked-in

ÖZEL AYDIN ANADOLU LİSESİ’NDEN MADDE BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ

Tekirdağ Özel Aydın Hazırlık Anadolu Lisesi’nde "Madde Bağımlılığı ve Vücudumuza Etkileri" konulu bir seminer düzenlendi. Lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen seminere okul kurucusu Osman Horozoğlu bizzat katılırken öğrencilerin ilgisi de oldukça fazlaydı.

Tekirdağ’da eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Aydın Hazırlık Anadolu Lisesi, öğrencileri için son derece faydalı olacak bir seminer düzenledi. "Madde Bağımlılığı ve Vücudumuza Etkileri" konulu seminer, öğrenciler tarafından da büyük ilgi gördü.

HALK SAĞLIĞI VE EMNİYET EL ELE

Öğrencilere uyuşturucu madde kullanımının verdiği zararlar oldukça kapsamlı bir şekilde aktarılırken, bağımlılık yapıcı maddelerin insan vücudundaki etkileri üzerinde duruldu.

Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Uzm. Dr. Hakan Küçük, liseli gençlere madde bağımlılığının insan sağlığına ve psikolojisine ne gibi zararlar verdiğini aktardı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği personeli Seçkin Deniz ve Hakan Cebar ise bağımlılık yapan maddelerden nasıl uzak durulması gerektiği konusunda öğrencileri bilgilendirdiler.

SEMİNERE TEŞEKKÜR

Seminer sonunda verilen bilgilerden son derece mutlu olduklarını ifade eden Osman Horozoğlu, "Öğrencilerimizin bu tarz faydalı bilgiler alabilecekleri etkinlikleri okul olarak arttırmayı planlıyoruz. Etkinliklerimiz çeşitli seminerlerle devam edecek," dedi.

Özel Aydın Hazırlık Anadolu Lisesi öğrencilerinden Edanur Işıksal, “Okulumuza kadar gelip bizlere böyle önemli bir konuda seminer veren konuşmacılara teşekkür ediyoruz. Umarım okulumuzda böyle yararlı etkinliklerin sayısı artar,” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —