Tarih: 17.09.2014 01:00

ETİN YENİ ADRESİ: ETOBA

Facebook Twitter Linked-in

ETİN YENİ ADRESİ: ETOBA

Tekirdağ’ın lezzet duraklarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Yolu üzerinde Özel Yaşam Hastanesi’nin yanında hizmete açılan Etoba Et Lokantası, basına verilen bir yemekle tanıtıldı. Etoba’nın iki ortağından biri olan Samet Ülker, basın mensuplarına Etoba hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ’da faaliyete başlayan Etoba Et Lokantası, kısa sürede lezzetli ve uygun fiyatlı etin yeni adresi olmayı başardı. Özel Yaşam Hastanesi’nin yanında açılan Etoba, düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Etoba’nın ortaklarından Samet Ülker, Etoba hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

“FARK YARATTIK”

Aileden gelen mantı işine devam etmeyerek et lokantası açma hayalini gerçekleştirdiğini ifade eden Samet Ülker, “Et işinde fark yaratmak istiyoruz. Bu mekânı yeni konseptimize göre yeniden dizayn ettik. Servis ettiğimiz ürünlerden sunuş şeklimize kadar farklı bir çizgimiz var. Örneğin ahşap servis tabaklarımızın üç bölmesi bulunuyor. Birinde özel patates kızartmamız, diğerinde isteğe göre sos ve tabağın ortasında et için Hindistan’dan özel olarak getirttiğimiz bazalt taşından altlığımız bulunuyor. Bu taşın özelliği ısıtıldığında ısıyı uzun süre muhafaza etmesi. Böylece etin yağı tabağınızda siz yemeğinizi bitirene kadar donmadan kalabiliyor. Etimiz kendi kesimimiz olduğu için müşterilerimize ne sunduğumuzu bilerek ve kendimizden emin olarak hizmet ediyoruz,” diye konuştu.



KALİTE DAHA UCUZA

Helâl kesim sertifikasına sahip olduklarının altını çizen Ülker, “Bu sayede müşterilerimize gönül rahatlığıyla servis ediyoruz. Ayrıca eti kendimiz kestiğimiz için piyasadaki fiyatların altında fiyatlarla hizmet verebiliyoruz. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla müşterilerimizi ağırlama imkânı buluyoruz,” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ’da fark yaratmaya devam edeceklerinin de müjdesini veren Ülker, kısa süre içinde kahvaltı servisine başlayacaklarını açıkladı. Toplu organizasyonlar için de çözümler ürettiklerini belirten Ülker, paket servis altyapısının hazırlıklarına başladıklarını vurguladı.



Tekirdağ’da her kesime hizmet etmek istediklerini sözlerine ekleyen Samet Ülker, “Muhteşem deniz manzaramız eşliğinde, alanında eğitimli, genç ve dinamik kadromuzla herkesi Etoba’da et çeşitlerimizin tadına bakmaya davet ediyoruz. Eminiz ki bir kez gelen misafirlerimiz tekrar geleceklerdir,” açıklamasında bulundu.


 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —