Tarih: 14.08.2014 13:00

TRAKYA TAŞIYICILAR KOÇAN’LA DEVAM DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

TRAKYA TAŞIYICILAR KOÇAN’LA DEVAM DEDİ

Merkezi Havsa'da olan SS Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği'nin olağan genel kurulu yapıldı. Havsa Kaymakamlığı salonunda yapılan genel kurulda, kooperatifin 2013 yılı gelir-gider raporları görüşüldü, yönetim kurulu ibra edildi ve yeni yönetim seçildi. Hüseyin Koçan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Merkezi Havsa'da olan SS Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği'nin olağan genel kurulu yapıldı. Havsa Kaymakamlığı salonunda yapılan genel kurulda, kooperatifin 2013 yılı gelir-gider raporları görüşüldü, yönetim kurulu ibra edildi ve yeni yönetim seçildi.

Hüseyin Koçan'ın yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda, yönetim kuruluna ise Hüseyin Koçan, Şerafettin Dinç, Hüseyin Kocaköse, Doğan Çelikkol, Şerif Özdirek, Taner Obuz ve Fadli Çer seçildi.

Öte yandan, Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığı’nı da Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Eti yürüttü. Eti, genel kurul sonunda demokrasinin galip geldiğini, barış ve birlik beraberlik ortamında geçen genel kurul için de herkese teşekkür ettiğini belirtti.

KOÇAN: “GÜVEN TAZELEDİK”

Hüseyin Koçan burada yaptığı konuşmada, kendisine ve yönetim kuruluna güvenen üyelere teşekkür etti. Koçan, "Arkadaşlar 3 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz ve sizlere verdiğimiz hizmetleri en şeffaf şekilde huzurunuza getirdik genel kurul önünde okuduk ve bizleri ibra etmenizle bu güvene layıkıyla yapmış olduğumuza inandık,” diye konuştu.

Bu sonuçla güven tazelediklerini ifade eden Koçan, “Tekrar bu göreve sizlerin haklarını en iyi şekilde koruyarak ve bu güne kadar yapmış olduğumuz olumlu çalışmalara güvenerek sizlerin karşısına yeni oluşturduğumuz listemiz ile çıktık. Bizlere duyduğunuz güveni sizler de tazelediniz. Bizlere verdiğiniz destekten ve duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu yolumuzu açık etsin hepinize saygılar sunuyorum," dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Koçan, gazetemize yaptığı açıklamada, yeni dönemde yeni ve dinamik kadrolarıyla hizmet vereceklerini söyledi. “Üyelerimizin takdirini yeniden kazanmanın mutluluğu içindeyiz,” diyen Koçan, “Bizlere bahşedilen bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için bu dönemde daha çok çalışacağız. Yönetim Kurulu’na seçilen arkadaşlarımızla birlikte yepyeni bir yapılanma içine girdik. Bu da hizmetlerimize olumlu yansıyacaktır. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ederek birliğimizi daha iyi noktalara taşımaya gayret göstereceğiz. Bizi bu göreve yeniden layık gören tüm üyelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

YENİ LİSTELER BELLİ OLDU

Öte yandan, seçim sonrası asil ve yedek yönetim listeleri de belli oldu. Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği asil yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Koçan, Şerafettin Dinç, Hüseyin Kocaköse, Doğan Çelikkol, Şerif Özdirek, Taner Obuz ve Fadli Çer olurken, yedek yönetim kurulu listesi de Ertan Taş, Yılmaz Arat, Mehmet Güler, Murat Özer, İsmail YAVAŞ, Mehmet Altıntaş ve Koray Güven’den oluştu. Denetim Kurulu asil üyeliklerine Fahri Yakut, Cemil Tekin, Şinasi Aslan seçilirken, yedek üyeler de Mustafa Nazik, Hayrettin Karaböcek ve Özgür Cin oldular.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —