Tarih: 19.07.2014 12:13

"TEŞEKKÜRLER HARUN KARACA"

Facebook Twitter Linked-in

"TEŞEKKÜRLER HARUN KARACA"

Tekirdağ'da son yapılan yerel seçimlerde CHP'nin 12 - 0 yapmasına önemli katkıları bulunan Harun Karaca'nın koordinatörlük görevinden istifa etmesi tüm CHP'lileri derinden üzdü.

Tekirdağ'da son yapılan yerel seçimlerde CHP'nin 12 - 0 yapmasına önemli katkıları bulunan Ak Parti Tekirdağ Koordinatör Milletvekili Harun Karaca'nın koordinatörlük görevinden istifa etmesi tüm CHP'lileri derinden üzdü. 
Mustafa Yel dışında yaptığı başarısız aday tespitleri ile CHP camiasını sevince boğan ve son yerel seçimlerde CHP'nin seçimleri 12 - 0 almasına sebep olan Karaca'nın istifası CHP'liler tarafından büyük üzüntü ile karşılandı.

Bir grup CHP'li "Oysa Karaca'nın cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra istifa etmesi çok daha doğru olacaktı. Bizi çok zamansız, yetim gibi ortada bıraktı. O olsaydı yerel seçimlerde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de tulum çıkaracaktık," dediler. Ak parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çekirdek kadrosunda yer alan ve Başbakan'a en yakın isimlerin başında gelen Harun Karaca'nın Tekirdağ il koordinatörlüğünden istifa etmesi siyasi kulislerde şok etkisi yaptı.

Tekirdağ İl Koordinatörü Harun Karaca´nın görevinden istifa gerekçesi olarak, bir hafta önce kendi onayı ile Süleymanpaşa ilçesine ataması yapılan Av. Yavuz Avcı´nın bir hafta sonra genel merkez tarafından görevden alınması olarak gösteriliyor.

Erken istifa etmesine rağmen yine de tüm CHP'liler başarılı çalışmalarından dolayı Harun Karaca'ya çok teşekkür etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —