Tarih: 18.05.2013 09:55

“19 Mayıs kurtuluş bilincinin parladığı gündür”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Tarihimizdeki önemli yıldönümleri, atalarımızın bize bıraktığı mirası daha ileriye taşımamız gerektiğini hatırlatıyor” dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla açıklamada bulunan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, 19 Mayıs’ın milli kurtuluş bilincinin parladığı gün olduğunu belirterek, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, bir kez daha şanlı tarihimizle ve ecdadımızla gurur duyuyoruz. Tarihimizdeki önemli yıldönümleri, atalarımızın bize bıraktığı bu mirası daha ileriye taşımamız gerektiğini düşünmemizi sağlıyor” şeklinde konuştu.

Kurtuluş mücadelesinin ilk adımlarının Samsun’da atıldığına işaret eden Merkez İlçe Başkanı Tunca şunları kaydetti: “19 Mayıs, azmin, inancın ve birlikteliğin gücüyle milletin bağımsızlık ve özgürlük yürüyüşünü başlattığı gündür. Bu sembol gün, gençlerimize emanettir. Gençlerimizin ışığında, her geçen gün daha da güçlü bir Türkiye’nin geleceğini görüyoruz.  İnanıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. Bu hislerle milletimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum”



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —