Tarih: 02.05.2014 09:47

TEKİN GRUP’TAN BÜYÜK YATIRIM HAMLESİ

Facebook Twitter Linked-in

TEKİN GRUP’TAN BÜYÜK YATIRIM HAMLESİ

Merkezi Tekirdağ’da bulunan Tekin Grup madencilik alanında büyük bir yatırım atağına geçti. Tekin Grup’a bağlı Tekin-San madencilik 42 dönüm üzerine kurulu yaklaşık 2 milyon liralık bir yatırımla faaliyete başladı.

Günlük 2 bin ton mıcır ve agrega üretimi yaptıklarını belirten Tekin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Tekin, Tekirdağ’da önemli bir açık olduğunu ve bu kurdukları maden ile birlikte önemli bir açığı kapattıklarını söyledi.

Üretim yaptıkları mıcır ve agrega taşının beton ve dolgu malzemesi olarak kullanıldığını belirten Salih Tekin “Özellikle beton santralleri olmak üzere 1 aydır çalışmalarımızı başlattık. Ürettiğimiz mıcır ve agrega taşı ile her türlü beton santrallerinin ve dolgu işlerinin tedarikçisi olduk. İşletmemiz tam kapasite halinde üretime devam ediyor. Şirketler grubumuzda 400 civarında istihdamımız bulunurken, faaliyete giren madencilik şirketimizle birlikte bu sayı 450 civarına ulaştı” dedi.

TEKİN GRUP TEK ÇATI ALTINDAN YÖNETİLECEK

6 ayrı şirketin 4 farklı yerden yönetildiğini belirten Salih Tekin, yeni aldıkları arsaya merkez plaza yapacaklarını söyledi. Toplan 6 kattan oluşacak ve 1500 m2 lik bir plaza inşaatına başladıklarını belirten Salih Tekin “6 ayrı şirketimiz 4 farklı noktadan yönetiliyordu. Bu da zaman zaman sıkıntı yaşamamıza neden oluyordu. Aldığımız karar üzerine Muratlı Caddesi üzerinde askerlik şubesi yanında alt katı tamamen otopark olacak olan 6 katlı 1500 m2 lik merkez yönetim plazası oluşturuyoruz. Tüm şirketlerimiz koordineli bir biçimde bu plazadan yönetilecek” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —