Tarih: 21.04.2014 15:15

KADINLAR BİRLİĞİ TEKİRDAĞ'DA 60. YILINI KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ TEKİRDAĞ ŞUBESİ 60. YILINI KUTLADI
 
Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi’nin 60. kuruluş yıldönümü Ramada Otel’de düzenlenen defile ve eğlenceyle kutlandı.

 
Ramada Otel’de Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen “TÜRKİYENİN FEDAKAR KADINLARI CUMHURİYETİN GERÇEK SEVDALILARI” isimli programda 300 davetli şubenin kuruluşunun 60. yılını birlikte kutladılar. Bu yıl başkanlıkta 30. yılını dolduran Tekirdağ Şube Başkanı Nural Ülker, kutlamada yaptığı konuşmada, “Bugünlere kadar ekip olarak başarılı çalışmalarımızla ilerledik. Bundan sonra da Tekirdağ’da daha güzel hizmetlerin yapılması için çalışacağız,” ifadelerini kullandı.
 
Kurucu başkanlardan Mübeccel Karaevli de yaptığı konuşmada, “60 yıl önce başladığımız bu yolculukta Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi’ni bu günlere getiren arkadaşları kutluyorum. Bu başarılarının devam etmesini diliyorum,” şeklinde konuştu.
 
60. yıl anısına yaptırılan pasta, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın eşi Gülseren Albayrak, Süleymanpaşa Belediye başkanı Ekrem Eşkinat’ın eşi Belgin Eşkinat, Türk Böbrek Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ülkü Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Beldiye Meclisi Üyesi Edibe Akçakaya ile Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Nural Ülker, Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kesildi.

FERHAN BUTİK'İN DEFİLESİ İLGİ GÖRDÜ
 
Türk kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi’nin kuruluşunun 60. yılı sebebiyle Tekirdağ Ramada Otel’de bir defile düzenlendi. Ferhan Abacı tarafından düzenlenen defile, davetlilerden büyük beğeni topladı.
 
Defilenin ardından gerçekleştirilen konserde davetliler doyasıya eğlendi. Konserin ardından etkinlik sona erdi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —