Tarih: 13.09.2013 12:15

ÜCRETSİZ GEZİ MİDE BULANDIRIR!!!!

Facebook Twitter Linked-in

Trakya gazeteciler birliği derneği bir davet yaparak 14 – 15 Eylül tarihleri arasında tüm STK’ları ve gazetecileri Bandırma doğalgaz çevrim santraline enerji gezisine çağırdı. Gezi bir gece konaklamalı ve “ÜCRETSİZ”
Trakya gazeteciler birliği derneğinin eğer herkes katılırsa, sayıca oldukça fazla davetliyi bir gece konaklatarak, dolayısıyla yeme içme ihtiyaçlarını da karşılayarak yapacağı geziye bütçesinin yeteceğini zannetmiyorum. Öyleyse, bu gezinin parası, ya Bandırma doğalgaz çevrim santralinden, yada Şarköy Kızılcaterzi termik santralinden çıkacak. Düşünsenize, onca insan ağırlayacaksınız ve santralin çekincelerini anlatacaksınız öylemi?
Adam size “benim ayranım ekşi” der mi?
Bu tip sözde yatırımların nelere maal olduğunu örnekleriyle anlatabilecek bir sürü bilim insanımız varken, size mi kaldı derler adama…
Bu birliğe üye olmadığım için gerçekten mutluluk duydum.
Bir gazetecinin salt para kazanmak için her türlü yolu deneyen sözde yatırıcılardan çok, halka dönük olması ve halk için taraf olması gerektiğine inanmışımdır. Umuyorum ki birliğe üye olan bazı arkadaşlarımda bu geziye katılmayacaklardır. Eminim ceplerinde bir günlük tatil yapacak paraları her zaman vardır!!!
Böylece “ÜCRETSİZ” “BEDAVA” bir şaibenin altında kalmaktan kurtulmuş olurlar. Halkın güvenini kaybetmemesi gereken bir dalda görev yapıyoruz. DİKKAT!!!

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —