Tarih: 05.09.2013 13:46

RÜŞVET DAVASINDA TÜM TUTUKLULAR SERBEST

Facebook Twitter Linked-in

RÜŞVET DAVASINDA TÜM TUTUKLULAR SERBEST

Yaklaşık beş buçuk ay önce ihaleye fesat karıştırma ve irtikâp suçlamalarıyla Tekirdağ Belediyesi’ne polis tarafından yapılan operasyon sonucu göz altına alınan tüm sanıklar, bugün (5 eylül) yapılan ikinci duruşmada mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Tekirdağ Belediyesi’nin temizlik ihalesinde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla Tekirdağ Adliyesi’nde görülen davanın ikinci duruşması bugün (5 eylül) yapıldı. Duruşmaya tutuklu bulunan Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter ve Haldun Güler, Hesap İşleri Müdürü Zeki Sezen, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı ve temizlik şirketinin sahipleri olan iş adamları Salih Tekin ve Süleyman Gül’ün dışında tutuksuz yargılanan diğer sanıklar ve avukatlarıyla sanık yakınları katıldı.

Saat 8.30’da başlayan duruşma öğle saatlerinde sona erdi. Mahkeme heyeti, tutuklu bulunan 6 sanığın da delilleri karartma ve kaçma ihtimalleri ortadan kalktığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanmalarına karar vererek duruşmayı Kasım ayına erteledi.

Karar adliye önünde bekleyen kalabalık tarafından sevinçle karşılanırken, tutuklu yakınları, çıkacak olan sanıkları karşılamak üzere Muratlı Yolu üzerindeki F tipi Cezaevi’nin önüne hareket ettiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —