Tarih: 23.08.2013 11:05

AK PARTİDE İLK BOMBASINI PATLATTI!!!!!!!!!

Facebook Twitter Linked-in

   Son bir aydır CHP Tekirdağ ve ilçelerinde aday adaylarını açıklıyordu. Ak parti'de ise aday adayları vatandaşlar ve gazeteciler tarafından dört gözle beklenir-ken,malesef"tık" çıkmıyordu. Ak partide, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler öncesinde bu sessizliği bozan isim ise Özgür Yaver oldu. Ak parti'nin ilk aday adayı olarak ortaya çıkan ve Ak parti'deki sessizliği bozan ilk isim olan inşaat mühendisi Özgür Yaver "vira bismillah diyerek derin siyaset sularına yelken açtı.Yaver siyasi çalışmalarına gazeteleri ziyaret ederek başladı. Gazetemizide ziyaret eden Yaver“ Tabandan ve tavandan gelen istekler doğrultusunda aday oldum.İnşaat mühendisi olmam sebebiyle  her kesimden gelen görüş, teknik bir adamın Belediye başkanı olması yönündeydi. Bende siyasi ve teknik adam tecrübelerimi birleştirerek Tekirdağ’a faydalı bir belediye başkanı olabilmek için aday adaylığımı açıkladım.” 
PEKİ ÖZGÜR YAVER KİMDİR?
   Aday adayı olmadan önce basına yaptığı yazılı açıklamada Yaver, özgeçmişini şöyle özetliyor; 1972 Malkara /Tekirdağ do-ğumluyum.1996 yılından bu yana Tekirdağ da serbest İnşaat Mü-hendisliği yapmaktayım.Dört yıl TTSO odası inşaat komitesi başkanlığı ve meclis üyeliği yaptım. Müsiad Tekirdağ kurucu üyesi ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesiyim . Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği başkan yardımcılığı görevimi yürütmekteyim. 2001 yılında kurulduğundan bu yana Ak Parti çatısı altında iki dönem Merkez İlçe başkan yardımcılığı , yine bir dönem İl Teşkilat Başkanlığı yaparak hizmet ettiğim partimden, önümüzdeki dönem yapılacak olan yerel seçimlerde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday adayım.Bilindiği gibi adaylık süreciyle ilgili olarak , partimiz kurumsal istişarelerini yaparak , Tekirdağ için, Büyükşehir ve bütün   ilçelerinde, en uygun adayları tespit etmek için, uzun bir süredir yoğun bir çalışma içerisindedir.
   Bu çalışmalar çerçevesinde partimizin yetkili kurulları ile istişare ederek aday adaylığı niyetimi iletmiş bulunuyorum.
   İnsana ve yaşadığım şehre karşı olan hizmet anlayışım, uzun süreli mesleki tecrübem , şehirle ilgili projelerim, halkımızın yoğun teveccühü , Ak Parti çatısı altında edindiğim siyasi tecrübem ,bana aday adayı olma sorumluluğu yüklemiştir.
Nüfusu hızla artan Tekirdağ’ımızın önemli derecede hizmet ihtiyacını karşılayabilmek için , bu işi layıkıyla yapabilecek başkan ve kadrolara ihtiyaç vardır.İnsanların en hayırlısı , insanlara faydalı olandır düşüncesiyle,şehrimizin önümüzdeki beş yıl boyunca kaderini belirleyecek çok önemli kararlarının verileceği yerel seçim sürecinde, parti teşkilatımızın en doğru kararı vereceğine inancımı be lirterek hakkımızda hayırlısını diliyorum.dedi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —