Tarih: 17.07.2013 11:08

MENNAN YILDIRIM, CHP’DEN SÜLEYMANPAŞA ADAY ADAYI

Facebook Twitter Linked-in

MENNAN YILDIRIM, CHP’DEN SÜLEYMANPAŞA ADAY ADAYI
 
İşadamı Mennan Yıldırım CHP'den Tekirdağ Merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
 
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adayları da adaylıklarını açıklamaya başladı. CHP Tekirdağ teşkilatında aday adaylığını açıklayan ilk isim, işadamı Mennan Yıldırım oldu.
 
Yıldırım, "Daha önce de CHP'den Tekirdağ milletvekili aday adayı olmuştum. Uzun yıllar Almanya'da ticari faaliyetlerde bulundum. Almanya'nın Bayreuth Belediyesi'nde fahri danışmanlık görevlerini yürüttüm. Türkiye-Almanya ilişkilerinde halen faal olarak görev alıyorum. Bu görevim esnasında Avrupa'daki yerel yönetimler hakkında oldukça tecrübe edindim. Bu tecrübelerimi önümüzdeki yerel seçimde ilçe olacak Süleymanpaşa'ya aktarmak için aday adaylığımı açıklıyorum. İnşallah temayülde de birinci çıkarak aday olurum," şeklinde konuştu.
 
Avrupa’nın verdiği sözü tutan siyasetçiler sayesinde kalkındığını ifade eden Yıldırım, “Ben yıllardır Avrupa’da yaşıyorum. Gördüğüm yegâne disiplin budur. Avrupa’da sözünü tutmayan siyasetçinin varlığını tasavvur bile edemezsiniz. Doğrusu da bu değil midir? Benim amacım da Tekirdağ'ı Avrupa şehri yapmak, benim de sözüm budur,” diyerek sözlerini noktaladı.
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —