Tarih: 14.08.2015 15:13

ALİ ERTEM HIZLI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

ALİ ERTEM HIZLI BAŞLADI

Ülke gündemi erken seçim sesleri ile dolmaya başlamışken, yerelde gündeme ayak uyduran siyasetçiler, Kasım ayında yapılması beklenen erken seçim için çalışmalarına başladılar. Tekirdağ’da sahaya inen ilk isim ise Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem oldu. Ertem’in Çerkezköy ilçe merkezinde ve mahallelerinde ziyaretlere başladığı öğrenildi.

Ülke gündemi erken seçim sesleri ile dolmaya başlamışken, yerelde gündeme ayak uyduran siyasetçiler, Kasım ayında yapılması beklenen erken seçim için çalışmalarına başladılar.Tekirdağ’da sahaya inen ilk isim ise Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem oldu. Ertem sahalara hızlı bir dönüş yaptı ve Çerkezköy’ü mahalle mahalle dolaşmaya başladı.

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen ve ziyaretlerde bulunan Ertem’in Ak Parti’den milletvekilliğine adaylığını koyacağı ifade edilirken, Tekirdağ’da seçim meydanlarına ilk adım atan siyasetçi olmayı başaran Ertem’in çalışmalarını hızla sürdürdüğü ve destek aradığı belirtildi.

Erken seçim olasılığının giderek yükselmesi üzerine yeni isimlerin de kısa süre içinde sahaya inerek çalışmalara başlaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —