Tarih: 12.03.2016 11:44

AKŞENER’E EŞKİNAT SÜRPRİZİ

Facebook Twitter Linked-in

AKŞENER’E EŞKİNAT SÜRPRİZİ

“Değişimin Ana Gücü” sloganı ve “Ülkücüye İtibar, Ülkücüyle İktidar” iddiası ile çalışmalarını sürdüren Meral Akşener 12 Mart Cumartesi günü Tekirdağ´ı ziyaret ediyor. Ziyaretin ilginç detaylarından biri de Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın cumartesi günü Belediye Başkanvekilliği’ni MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Darıcı’ya bırakması oldu.

“Değişimin Ana Gücü” sloganı ve “Ülkücüye İtibar, Ülkücüyle İktidar” iddiası ile çalışmalarını sürdüren Meral Akşener 12 Mart Cumartesi günü Tekirdağ´ı ziyaret ediyor.Vatan şairi Namık Kemal, Tekirdağ´ın ilk milletvekili Yahya Kemal ve 57. Alay komutanı Mustafa Kemal ile özdeşleşen üç Kemaller kentinde karşılanacak olan Akşener´in önemli mesajlar vereceği bildirildi.

Büyük katılım beklenen ziyaret saat 13:30´da Meral Akşener´in Kınalı Mevkii´nde karşılanması ile başlayacak.

Karşılama konvoyunda yer alan araçlar Güneydoğu Anadolu´daki terör eylemlerini protesto etmek için farlarını yakararak sessiz eylem gerçekleştirecek.

TEKİRDAĞ PROGRAMI YOĞUN

Saat 14:30´da sahil dolgu alanında millet ile kucaklaşacak olan Akşener´in 15:00´te Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası´nda basın açıklaması yapması planlanıyor.

Valilik önünde 16:00´da başlayacak olan yürüyüşün yaşanması muhtemel izdiham nedeniyle kısa tutulacağı bildirildi.

Akşener´in 19:00´da kapalı spor salonunda partililer ve Tekirdağ halkı ile buluşacağı, salona girişi sırasında 57. Alay´ı temsilen 57 meşale yakılacağı ve salona 57. Alayın aziz hatırası ile gireceği belirtiliyor.

TEKİRDAĞ AKŞENER’E DESTEK VERMİŞTİ

MHP Tekirdağ Eski İl Başkanı Enes Kaplan olağanüstü kongre toplanabilmesi için Meral Akşener´e verdiği destekten dolayı görevden alınmıştı. Enes Kaplan´ın ev sahipliğinde gerçekleşecek ziyarette yine olağanüstü kongre toplanabilmesi için imza veren Tekirdağ Üst Kurul Delegeleri de hazır bulunacak. Buluşmaya ticaret ve sanayi odası üyelerinin, yönetim kurulu üyelerinin, il, ilçe ve ocak mensuplarının, parti üyelerinin ve çok sayıda vatandaşın katılacağı belirtildi.

MHP Kırklareli İl Başkanlığı da olağanüstü kongre talebi için imza vermiş ve bu yüzden genel merkez tarafından kapatılmıştı.

Kapatılan il ve ilçe teşkilatlarına destek vermek için çalışmalarını sürdüren Akşener´in Pazar sabahı Kırklareli´ne hareket etmesi bekleniyor.

AKŞENER’İ MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI AĞIRLAYACAK

Meral Akşener´in Tekirdağ ziyaretini gerçekleştireceği gün Süleymanpaşa Belediyesi’ne MHP´li Meclis Üyesi Ali Darıcı vekalet edecek. Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP´li Ekrem Eşkinat, “Meral Akşener’in Süleymanpaşa’ya geldiği gün, Belediye Başkanlığı’na MHP´li Meclis Üyemiz Ali Darıcı vekalet edecek,” diye konuştu.

Devlet Bahçeli´nin bazı illerdeki il başkanlıklarını kapatmasını doğru bulmadığını söyleyen CHP´li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Demokratik düzlem gerekiyor. Hangi parti olduğu önemli değil. Dolayısı ile Sayın Meral Akşener´in Tekirdağ ziyaretini gerçekleştireceği Cumartesi günü, Başkanlık koltuğunu MHP´li Meclis Üyemiz Ali Darıcı’ya bırakıyorum. Meclis üyemiz Ali Darıcı, Sayın Akşener´i belediyemizde Başkanvekili olarak ağırlayacak,” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —