Tarih: 22.04.2015 14:12

“AK PARTİ AKGÜN’LE 3 YAPAR”

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ’da partili partisiz tüm kesimler aynı fikirde birleşti:

“AK PARTİ AKGÜN’LE 3 YAPAR”

Genel seçimlere 45 gün kala seçim çalışmaları son hızıyla devam ederken, Tekirdağ`da Ak Parti’nin adayı Metin Akgün rüzgârı esmeye başladı. Tekirdağ’da merkez sağın önemli bir ismi olarak tanınan Akgün’ün Ak Parti’ye tarihinde ilk defa üçüncü milletvekilini kazandıracağına ve meclise gireceğine tüm kesimlerce kesin gözüyle bakılıyor.

Merkez sağın temsilcisi konumunda olan Metin Akgün demokrat bir ailenin çocuğu olup gerek ticari, gerekse siyasi hayatında çok başarılı bir isim. Bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği ve 2 dönem Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı da yapan Akgün`ün siyasi ve sosyal yaşamı hep dolu dolu geçmiş. Akgün ticari alanda da çok başarılı olmuş ve bugün sahibi olduğu beton santrallerinde onlarca insana iş ve aş veren bir iş adamı.

Çorlu`nun Yulaflı köyünde doğan Akgün, 30 yıldır Çorlu merkezinde ticari mücadelesini veriyor. Akgün, tam bir Trakya sevdalısı olup bugüne “tırnakları ile kazıyarak' gelen bir isim. Bu seçimlerde seçmen kendisini Ak Parti’nin adayı olarak görmüyor. Onu eski ANAP, DYP gibi merkez sağın temsilcisi olarak görüyorlar. Sosyal demokrat kesimle de ilişkilerini üst düzeyde tutan Akgün’ün CHP`den de çok oy getireceği ifade ediliyor. Ayrıca Akgün, Trakya`da seçilebilecek bir sıradan aday olan tek iş adamı ünvanını da taşıyor.

Tekirdağ`da bu genel seçimlerde Ak Parti`nin oylarının, merkez sağın da temsilcisi olan Metin Akgün`le artacağına ve 3 milletvekili çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyor. Tekirdağlıların kalbinde taht kuran 1`inci sıra adayı Mustafa Yel`in ve 4`üncü sırada bulunan Eyüp Kanar`ın da maddi ve manevi olarak gece gündüz çalışmalarının, bu oy artışına önemli katkı sağladığı da göz önünde bulundurulursa, Ak Parti`nin Tekirdağ`da 3 milletvekili çıkarmasının şaşırtıcı olmayacağı bütün kesimlerce vurgulanıyor.

CHP ÇALIŞMIYOR!

Tekirdağ CHP`de milletvekili adayı olan Faik Öztrak ve Candan Yüceer bu seçimlerde de kazanacaklarına kesin gözüyle baktıkları için sahada çalışmıyorlar. Yerel basınla ilişkileri çok zayıf olan bu iki milletvekili adayı hakkında ne kadar olumsuz şeyler yazılsa da hiç önemsemiyorlar. Emre Köprülü ve İlhami Özcan Aygun çok çalışmalarına rağmen, CHP`nin 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde 3 milletvekili çıkarması kamuoyunda çok düşük bir ihtimal olarak görülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —