Tarih: 16.05.2015 12:17

AKGÜN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

AKGÜN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün, seçim çalışmalarını Çorlu ve Ergene ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü. Ziyaretler sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Akgün, “Ak Parti’nin Tekirdağ’da da iktidar olma zamanı gelmiştir. Biz 4 milletvekili arkadaşımızla Ankara’da Tekirdağ’ı temsil edeceğiz. Halkımız bize bu özgüveni aşıladı,” diye konuştu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün, dur durak bilmeden çalışmalara devam ediyor. Ergene ve Çorlu’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdüren Akgün, Halk Pazarı’nda esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi ve bol bol sohbet etti. Akgün’ün pazar yeri ziyareti sırasında bir ara bir tezgâhın arkasına geçip başörtüsü satması, renkli görüntülerin oluşmasına sebep oldu.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Seçim çalışmalarının yanı sıra gündemi de değerlendiren Akgün’ün birinci gündem maddesi 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerdi. Akgün, hayallerinin her zaman büyük olduğunu belirterek, Tekirdağ için gereken her şeyi yapacaklarını kaydetti.  Kampanya sürecinde çok çalıştıklarını ve daha da çok çalışarak başarıyı yakalayacaklarını ifade eden Akgün, 'Seçime az bir süre kaldı. Bunun için çok çalışmalıyız. Herkes, kenetlenerek başarıya odaklanmalı ve bölgemizde partimizi hak ettiği yere getirmeliyiz. Hayallerimiz hep büyük oldu, Tekirdağ için yapılması gereken her şeyi yapacağız,' dedi.

/resimler/2015-5/16/122004762.jpg

“SİYASET İNSAN KAZANMA SANATIDIR”

Akgün, siyasetin insan hayatındaki yerinin ve öneminin tartışılmaz olduğunu ifade ederek, “Siyaset, insanın insan adına yaptığı en önemli organizasyondur. Bu önem, Allah’ın insanı bütün hizmetlerin merkezine koymasından da anlaşılmaktadır. Bana göre siyaset ayrıştıran değil birleştiren, parçalayan değil bütünleştiren, küstüren değil barıştıran ve kardeşçe bir dünya düzenini kuran olgudur. Hizmet için gelene, hizmet için ölene ve vuslata doğduğu topraklarda hademe olarak erene ne mutlu. Siyaset aslında kendinden önce halkı düşünüp halkın mutluluğu ile mutlu olup onların huzuruyla huzurlanmaktır. İşte hademe olmak budur. İşte halka hizmeti ve Hakk’a hizmeti bilmek budur. Yeni büyük Türkiye yolunda güzel vatanımıza ve aziz milletimize faydalı olabilmenin bir borç olduğunu düşünerek, bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi bu aziz milletin ve Tekirdağ halkının yararına kullanmak için bu yola çıktım. Tekirdağ’dan, milletin vekili olmak üzere bu hayırlı yola çıkmaya karar verdim. İnşallah bu yolculuğu hayırlısıyla tamamlayacak ve milletimizin, Tekirdağ’ımızın hizmetine amade olma bahtiyarlığını yaşayacağız,” şeklinde konuştu.

 /resimler/2015-5/16/122027398.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —