Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Tekirdağ Teşkilatı 2020´ye hazır

Mestan Özcan: “Rekabet edilemeyecek bir teşkilat üzerinde çalışıyoruz”

POLİTİKA 7.01.2020 11:37:22 0
AK Parti Tekirdağ Teşkilatı 2020´ye hazır

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı gerçekleştirdiği yılsonu faaliyet değerlendirme toplantısında 2019 yılında yapılanları değerlendirirken 2020 yılının AK Parti için dolu dolu geçeceğinin sinyallerini verdi.  İl Başkanı Mestan Özcan; “AK Parti yenilikçi modellerle yine bu ülkenin öncüsü olacaktır. Önümüzde çözülmesi gereken ne varsa biz ilmek ilmek ilmek işleyeceğiz. Önce insan diyeceğiz. Merkezimize insan alacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz önceliğimiz olacak. Sanayicimiz ve esnafımızı unutmayıp özellikle Ankara kısmında sorunları çözeceğiz. Rekabet edilemeyecek bir teşkilat üzerinde çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Yıl Sonu Faaliyet Değerlendirme Toplantısı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi´nde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından 2019 yılı faaliyetleri ay ay slayt gösterisi şeklinde katılımcılarla paylaşıldı. Slayt gösterisinin ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi.

“2020 yılının ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Mustafa Yel, konuşmasında şunları söyledi:

/resimler/2020-1/7/1138395242619.jpg

YEL: “ŞENTOP HOCAMIZLA BERABER TEKİRDAĞ SESİ DAHA ÇOK DUYULAN BİR İL KONUMUNA GELDİ”

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm teşkilatlarımız a dan z ye milletimizin bekası için çalıştı, çalışıyor. AK Parti 10 milyon üyesi ile dünya çapında en çok üyesi olan partilerden biri ve bu durum bizleri onurlandırıyor.

2019 yılını değerlendirmek gerekirse AK Parti olarak hem Tekirdağ hem de ülkemizde önemli işlere imza attık. Tekirdağ olarak en büyük kazancımız Türkiye Büyük Millet Meclisimizin başına Mustafa Şentop hocamızın gelmesi oldu. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Şentop hocamızla beraber Tekirdağ sesi daha çok duyulan bir il konumuna geldi. Ankara´daki tüm kapılar artık bize daha rahat açılıyor.

“İL BAŞKANIMIZ MESTAN ÖZCAN VE EKİBİNE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti öncesi Tekirdağ vergi vermede 9 il, almada 70. ilken şimdi vergi dönüşünde ilk 15´e geldik. Ama yetmez. Biz verdiğimiz kadar almalıyız. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. İl başkanımız Mestan Özcan ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Her hafta hem bizlerle hem de hem hükümetimiz ile temaslar kurup Tekirdağ´ı geliştirmek için çalışıyorlar.

“YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

31 Mart seçimlerinde gönül isterdi ki 12 belediyenin tamamını alabilelim. 3 Belediye kazandık. Bu 3 belediyede çok anlamlı önemli hızlı hizmetler yapılmaya başlandı. Bizler bunu tüm il sınırlarında görülmesini arzu ederdik. Yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde en fazla milletvekili, 2024 seçimlerinde ise tüm belediye başkanlıklarını kazanmak için çalışacağız.

“CHP´LİLERDE BİR HASTALIK VAR”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara´ya doğal gaz müjdesi vermek için gitmiş. CHP´lilerde bir hastalık var. Şark kurnazlığı yaparak doğal gaz çalışmalarını ve hizmetlerini sanki kendileri yapıyormuş gibi gösterme çabası ile algı yaratıyorlar. Bu hastalıktan kurtulmalarını diliyorum. Belediyelerden sadece kazı ruhsatı izni alınıyor. Karşılığında da parası ödeniyor.”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel´in konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel´in basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlaması takdir topladı.

/resimler/2020-1/7/1138577586671.jpg

ÖZCAN: “ÖNÜMÜZDE ÇÖZÜLMESİ GEREKEN NE VARSA İLMEK İLMEK İLMEK İŞLEYECEĞİZ”

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı olarak yepyeni bir yapılan içine girdiklerini belirterek verilen sorulara yanıt veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; “Bizler asla korkmuyoruz, korkmayız. Geri adım atmayız, ümitsizliğe düşmeyiz. En önemli stratejik hamlemiz kimseyi dışarıda bırakmayan bir anlayış. Ülkenin tüm kurumlarına teşkil edecek değişimi 6 ay önce ateşledik. Kurguladığımız stratejik plan herkesi hedef alıyor. Burada bir model ortaya çıkıyor. Değişimin dört odası modeli. Önce değerlendirme, sonra uygulama, süreci olarak yaklaşıyoruz. Nerede olduğunu ve kurumun nereye hareket etmesi gerektiğini ortaya çıkarıyoruz. Bu odalarımız memnuniyet odası, otosansür odası, karmaşa odası ve yenilenme odası. Farklı durum ve konular için 4 ayrı odadan birindeyiz. AK Parti yine yenilikçi modellerle bu ülkenin öncüsü olacaktır. Önümüzde çözülmesi gereken ne varsa biz ilmek ilmek ilmek işleyeceğiz. ” dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan 2020 yılı planlarını da açıkladığı toplantıda konuşmasını sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“GENÇLERİMİZ KADINLARIMIZ ÇİFTÇİLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

“Ocak sonrası basın ile her ay buluşma yapılacak. Milletvekillerimize 6 aylık çalışma programları hazırladık. Haziran ayı sonuna kadar tüm günleri planladık. Önce insan diyeceğiz. Merkezimize insan alacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz önceliğimiz olacak. Sanayicimiz ve esnafımızı unutmayıp özellikle Ankara kısmında sorunları çözeceğiz.

“HANGİ İLE NE YATIRIM YAPMIŞLAR BİZ DE İSTİYORUZ DEMEK İÇİN TAKİPTEYİZ”

Rekabet edilemeyecek bir teşkilat üzerinde çalışıyoruz. Her hafta 2 ili takip edip onların sunumlarını yapacağız. Tüm bakanlıklarımızı takip ediyoruz. Hangi ile ne yatırım yapmışlar biz de istiyoruz demek için takipteyiz. Her hafta belediye başkanlarımız ile toplantı yapacağız. İlçe başkanlarımız da olacak. Her ay birim başkanları toplantısı yapacağız. Her ay farklı il başkanlıklarını ziyaret edeceğiz.

“TEKİRDAĞ´IN TARIMSAL SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DOSYA HAZIRLAYACAĞIZ”

Ergene havzası eylem planı devam ediyor. 2 yıl içinde tamamlama çalışması yapılıyor. Çevre Bakanlığı orada. Sık sık Ankara´ya gittiğimizde bu mevzuyu takip ettiğimizi gösteriyoruz.

Üniversite işbirliği güçlü bir bağ ve teknopark çalışmaları sürüyor. Rektör değiştikten sonra daha iyi çalışıyoruz. Çok yakın bir zamanda ocak ayı içinde Tarım ve Orman bakanı gelecek. Tekirdağ´ın tarımsal sorunları ve çözüm önerileri dosya hazırlayacağız.

Biz gönül belediyeciliğine gönül koyduk. Yürekli ve cesur bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. “

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan açıklamalarının son bölümünde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´ni hedef alırken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´tan tamamlanmamış yapılar ve tutulmamış sözlerin hesabını sordu.

/resimler/2020-1/7/1139179774601.jpg

TRAFİK CEZALARI KONUSUNDA ALBAYRAK´A ÇAĞRI YAPTI

Soru cevap ile devam eden toplantıda Tekirdağ´da son aylarda yaşanan trafik cezalarındaki artış konusunun sorulması üzerine açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; “ Trafik cezaları konusunda merkez ilçe mağdur. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü var. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  kuralları koyuyor. UKOME yapıyor. Hangi yolda hız dönüşler vb tüm kuralları UKOME yapıyor. Yaşam Hastanesi önü 30km. Orada 30 ile gitmek çok zor. 30 üzeri her hız ona suç teşkil ediyor. Ukome´yi uyarıyoruz. Lütfen tekrar toplayalım. Başta Süleymanpaşa olmak üzere bütün kuralları denetleyin. Kendimizi güncelleyelim.” diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´a çağrı yaptı.

“ŞEHRİMİZİN YARARINA NE OLACAKSA O YAPILACAK”

2017 yılında planları hazırlanıp resmi gazetede yayınlanan 2018 yılında ihaleye çıkarılan ve 347 milyon liraya 36 yıllığına kiralanan Ceyport Limanı´nı konusunun sorulması üzerine AK Parti olarak tarflarının halkın yanı olduğunu dile getiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; “Bu konuda TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop da, Milletvekillerimiz de,  İl Teşkilatımız da, belediye başkanımız da halkımızın tarafında. Bu liman böyle genişleyemez. Şehrimizin yararına ne olacaksa o yapılacak.” diyerek  Ceyport Limanının genişlemesine karşı olduğunu ifade etti.

 

 


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16