Tarih: 06.02.2018 10:39

AK Parti Tekirdağ İl Yönetimine Seçilen Bülent Can “TEKİRDAĞLI ÇİFTÇİLERİN SESİ OLACAĞIM”

Facebook Twitter Linked-in

Hayrabolu Ziraat Odası Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  Bülent Can, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Can, “Ak Parti il yönetim kuruluna seçilmemle birlikte çiftçi kardeşlerimizin sıkıntı ve sorunlarını il başkanımıza ve milletvekillerimize iletme fırsatını daha iyi yakalamış olacağım” dedi.

 “AK PARTİ ÇİFTÇİNİN YANINDA”

Bülent Can, AK Parti´nin sürekli olarak çiftçinin yanında olduğunu belirterek “AK Parti Tekirdağ İl yönetimine girmemle birlikte Tekirdağ´daki bütün çiftçileri temsil edeceğim. Tekirdağlı çiftçilerin sesi olmak gibi bir misyon üstlenmek anlamlı bir görev. Bu sorumluluğu almaktan son derece gururluyum,” şeklinde konuştu. Can, diğer partilerin çiftçiyi görmezden geldiklerini, sadece Ak Parti´nin çiftçilerin temsiline önem verdiğini de sözlerine ekledi.

YÖNETİME HAYRABOLU´DAN 6 KİŞİ

AK Parti Tekirdağ 6. Olağan İl Kongresinde, İl Başkanı Cüneyt Yüksel´in listesinde Hayrabolu´dan 6 kişi yer aldı. AK Parti Tekirdağ İl Yönetimine, Bülent Can, Tevfik Keskin, Beste Emre Güngör, Mithat Seda,  İl Demokrasi hakem kuruluna Efrahim Balım ve İl Disiplin Kuruluna Ethem Çetin seçildi. İlçe Başkanı Güven, “Yönetim ve disiplin kuruluna seçilen hemşerilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —