Tarih: 13.07.2017 09:47

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının Büyük Başarısı

Facebook Twitter Linked-in

Cüneyt Yüksel´in Tekirdağ İl Başkanı olarak göreve geldiği sürenin ardından yükseliş trendine geçen AK Parti Tekirdağ il teşkilatları daha önceki dönemlerde 50. sıralarda yer alırken, Cüneyt Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ genelindeki başarı çizgisine Türkiye genelinde parti içi performans değerlendirmesi sıralamasında Türkiye 1.liğini ekledi.

Partiye üye kazandırmak başta olmak üzere değişik bir çok kriterin baz alındığı değerlendirme sonucunda AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının yakaladığı bu başarı çizgisini geriye dönük 10 aylık yoğun ve sistemli çalışma başarısına bağlanırken; Kuruluşundan bu yana aylık değerlendirmelerde ülke sıralamasında 50. sıralarda yer bulan Tekirdağ İl Başkanlığı geçen 10 ayda, 20.ve 10cu sıraları zorlamasıyla birlikte son aylarda ilk 5 içinde yer almasıyla göze batıyordu.

Toplantı arasında telefonda kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel; ´´Bu başarı Milletvekillerimiz başta olmak üzere il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle temsilcilerimizle birlikte hepimizin, AK Parti Tekirdağ teşkilatımızın başarısıdır. Başarı çıtasını doruk noktaya çıkartarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ülkemize, Tekirdağ´ımıza hizmet için ortaya koyduğumuz gayretlerimiz halkımızı bütünüyle kucaklayarak devam edecektir. Bir dizi toplantıya katılmak üzere Ankara´da bulunuyorum. Tekirdağ´a dönüşümüzde bu konuda geniş bir açıklama yapmayı planlıyoruz. Tekirdağ İl Başkanlığı olarak gayretli ve başarılı çalışmalarımıza daha da güçlü biçimde devam edeceğiz.´´ dedi.

 

/resimler/2017-7/13/0948424375907.jpg

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —