Tarih: 03.10.2015 10:02

ADNAN ARGAN O İDDİAYI YALANLADI

Facebook Twitter Linked-in

 

ADNAN ARGAN O İDDİAYI YALANLADI

Ak Parti’den altıncı sıra Tekirdağ Milletvekili adayı olan Adnan Argan, basında çıkan “Ak Parti İl Başkanlığı’na oynuyor,” haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Argan iddiaların gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirterek Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın çok başarılı bir siyasetçi olduğunu ifade etti.

Tekirdağ Ak Parti altıncı sıra Milletvekili Adayı Adnan Argan, hakkında yerel basında çıkan iddialara net bir şekilde cevap verdi. Argan, gazeteci Necmi Işıksal’a yaptığı açıklamada, bazı medya organlarında Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı olmak istediği ve bu amaçla milletvekili adayı olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

“AKÇAY ÇOK BAŞARILI”

Asla İl Başkanlığı gibi bir amacının olmadığını belirten Argan, “İl Başkanımız Sayın Ahmet Akçay’ın çok başarılı bir siyasetçi ve yönetici olduğunu düşünüyorum. Kendisi o makamdayken benim il başkanlığı gibi bir düşünceye sahip olduğumu söylemek abesle iştigalden başka bir şey olamaz. Kaldı ki ben geçmişte Anavatan Partisi’nde il başkanlığı ve parti genel merkezi de dahil olmak üzere birçok görevde bulunmuş bir siyasetçiyim. Böyle hırslara sahip olmamı gerektirecek bir durum da bulunmamaktadır,” dedi.

Akçay’ın duruşunu ve siyasi kariyerini çok beğendiğini de sözlerine ekleyen Argan, “Ahmet Akçay kardeşim, benim gibi Malkaralı ve hemşerimdir. Görevini de layıkıyla yerine getirmektedir. Ayrıca genç yaşına rağmen çok tecrübeli bir siyasetçidir. Geçmiş dönemde benim gibi il başkanlığı tecrübesi de bulunuyor. Şu anda Ak Parti’de Tekirdağ’da bir yönetim başarısı söz konusudur. İl yönetimimiz ve İl Başkanımızı tebrik ediyorum. Bir yönetim zafiyeti söz konusu değildir ki olsa bile bu göreve talip olmak gibi bir niyetim asla ve kat’a yoktur,” diye konuştu.

“MERKEZ SAĞIN TEMSİLCİSİ AK PARTİ”

Siyasi hayatı boyunca merkez sağın temsilciliğini yaptığını ifade eden Argan, “Benim siyasi çizgim merkez sağdır. Bu yüzden yıllarca Anavatan Partisi’nin çatısı altında siyaset yaptım. Şu anda ANAP’ın mirasını yaşatan ve merkez sağın gerçek temsilcisi olan tek parti Ak Parti’dir. Bu yüzden Ak Parti’de siyasi hayatıma devam ediyorum,” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye için bir şans olduğunu belirten Argan, “Sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı Allah başımızdan eksik etmesin diyorum. Ülkemizin Özal döneminden bu yana en büyük kalkınma hamlesini Ak Parti iktidarları döneminde yapmıştır. Şu anda da başbakanımız ve cumhurbaşkanımız büyük bir uyum içinde çalışıyor. Bu iki büyük lidere sahip olduğumuz için ülke olarak şanslı olduğumuzu düşünüyorum,” dedi.

“TEKİRDAĞ SAĞDUYULU DAVRANACAKTIR”

1 Kasım’da gerçekleşecek genel seçimlere de değinen Argan, “Önümüzdeki seçimlerde en az üç arkadaşımızı meclise göndereceğimize inancım tamdır. 7 Haziran’dan bu yana ülkemizin yaşadığı karışıklığın tek çözümü yeniden tek başına Ak Parti iktidarıdır. Trakya’nın ve Tekirdağ’ın da 1 Kasım’da sandıkta sağduyu ile hareket ederek Ak Parti’yi destekleyeceğini tahmin ediyorum,” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —