Tarih: 27.09.2016 14:51

ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası genel kurulu yaklaşırken, seçim çalışmaları da hız kazandı. Eski Başkan ve Tekirdağ´ın sevilen işadamlarından Mustafa Yurdanur, adaylığını ilk açıklayan isim oldu. Yurdanur, 29 Eylül Perşembe günü adaylığını resmen kamuoyuna ilan edecek.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası genel kurulu yaklaşırken, seçim çalışmaları da hız kazandı. Eski Başkan ve Tekirdağ´ın sevilen işadamlarından Mustafa Yurdanur, adaylığını ilk açıklayan isim oldu. Yurdanur, 29 Eylül Perşembe günü adaylığını resmen kamuoyuna ilan edecek. İşte Yurdanur´un adaylığıyla ilgili yayınladığı basın duyurusu:

 

Tekirdağ ticaretine yön veren kurumların başında şüphesiz Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası gelmektedir. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası´na yön verecek olan da güçlü ve vizyon sahibi bir yönetim kuruludur.

Tekirdağ´ı gelecekte çok önemli ekonomik ve sosyal gelişmeler beklemektedir. Bu gelişmelere ayak uydurabilecek yapıda bir Ticaret ve Sanayi Odası´nın varlığı şehrimize güç katacaktır.

Bu nedenlerle, projeler üreterek Tekirdağ´ın geleceğine şekil verebilecek, hayatın her alanında var olacak bir Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası için adaylığımı koymaya karar verdim.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası adaylığımı resmen açıklayacağım yemekli basın toplantısına siz değerli basın mensuplarımızı davet ediyorum.

 

MUSTAFA YURDANUR

Yer: Yurdanurlar Çiftlik

Tarih: 29 09 016 Perşembe

Saat: 13:00




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —