Tarih: 06.04.2023 13:13

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR MEHMET SABRİ YÜCE CHP’DEN ADAY ADAYI

Facebook Twitter Linked-in

Mehmet Sabri Yüce Aday Adaylığı Yarışında Dikkat çekiyor

28. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sabri Yüce,Yapmış olduğu saha çalışmalarından hem ilgi görüyor hem de çalışmalarından dolayı dikkat çekiyor.Yüce ,saha çalışmalarında neredeyse tüm ilçeleri ziyaret etti

28. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sabri Yüce,Ziyaretler esnasında Tekirdağ’ın sorunların bilincinde olduğunu ancak örgütlerimize  gidip hem onlardan ilçeleri sorunları hakkında bilgi almak ve neler yapabilmek açısından bilgi alışverişinde bulunmak benim açımdan çok önemlidir dedi.

Süleymanpaşa ilçesinin çalışkan ve başarılı simalarından Yeminli Mali Müşavir Mehmet Sabri Yüce, 28. dönem CHP Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı yarışmasında önemli isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Mehmet Sabri Yüce Süleymanpaşa ilçesinde iki dönem belediye meclis üyeliğinin yanı  sıra plan bütçe Komisyonu ve denetim komisyon başkanlıkları yaptı .  2007 yılında milletvekili aday adayı oldu.

Tekirdağ CHP il Başkanlığının gerçekleştirdiği milletvekili aday adayları tanıtım toplantısında kürsüden yaptığı konuşmasında, kadın erkek eşitliği ile beden emeği ve zihin emeği eşitliği konularına yaptığı vurgularıyla dikkat çeken Yüce, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimin isimlerin ve kişilerin seçimi olmadığını belirtti sıralama ne olursa olsun tüm aday adaylarının aynı motivasyonla çalışacağına olan inancının altını çizdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —