Tarih: 15.02.2022 15:49

Yeşilay´da Zafer SOYKIRLI Dönemi Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilay´da Zafer SOYKIRLI Dönemi Devam Ediyor

 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ Şubesinin 30 Ocak Pazar günü gerçekleşen 4. Olağan Genel Kuruluyla, mevcut Başkan Zafer SOYKIRLI güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

İlimizde 2013 yılında kurularak ilk Genel Kurulunu yapan Yeşilay Tekirdağ Şubesi, tüzüğü gereği 3 yılda bir Ocak ayında yapılması gereken Genel Kurulunu dün Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirerek 4. ve yeni faaliyet dönemine başladı. Kurulduğu günden bugüne dek, yediden yetmişe tüm Tekirdağlılara bağımlılık alanında hizmet veren Yeşilay Tekirdağ Şubesi, yenilenen Yönetim Kuruluyla beraber adını çok daha fazla duyurarak farkındalık öncülüğünü devam ettirecek.

 

Zafer SOYKIRLI Yeniden Başkan Seçildi

 

Mayıs 2020´de Yönetim Kurulundaki görev değişikliği ile Başkanlığa gelen Zafer SOYKIRLI, pandemi dönemi ve kısıtlamalara rağmen eski başkan Sadık BAŞ´tan devraldığı bayrağı layığıyla taşıyarak Yeşilay´ın şehrimizde etkin bir rol oynamasına katkı sağlamıştı. Dün gerçekleşen kongrede de yapılan faaliyetler hakkında genel kurul üyelerini bilgilendiren SOYKIRLI, şu sözleri kaydetti:

“Bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak Genel Kurulumuza katılım gösteren siz saygıdeğer üyelerimize çok teşekkür ederim. 101 yıllık köklü tarihine ulusal ve uluslararası çapta nice başarılar sığdıran Yeşilay´ımız için; 7 sene önce gönüllü olarak girmiş olduğum bu yolda bugün Başkanlık bayrağını sizlerin de takdiriyle yeniden taşımaya devam edecek olmak, benim için büyük bir onur.  Bu kutlu yolda, siz kıymetli üyelerimizle beraber durmadan, daha güçlü ve daha etkili yürüme fırsatını bana tanıyan herkese şükran ve minnetlerimi sunarım. İyi ki varsınız sevgili Yeşilay dostları, iyi ki varsın Yeşilay diyorum. Hep birlikte, daha nice başarılarla beraber; bağımlılık mücadelesiyle dolu nice sağlıklı nesillere...”

 

Yeşilay Tekirdağ Şubesi Yeni Yönetim Kurulu Listesi:

 

YÖNETİM KURULU ASİL

Zafer SOYKIRLI

Ahmet AKÇA

İlhan KOÇER

Müge YILDIZ TOPAK

Bekir KİREMİTÇİ

 

YÖNETİM KURULU YEDEK    

Melih PATOĞLU

Meral KURUL

Sabri KARAKAYA

Muhammet Baran KALKAN/resimler/2022-2/15/1551258811067.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —