Tarih: 12.03.2018 14:50

MALKARA BELEDİYESİ HİZMET ALIMI PERSONELLERİNİN SINAVLARI YAPILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Malkara Belediyesi bünyesinde hizmet alımı yolu ile çalıştırılan personelin işçi statüsüne geçirilmelerine ilişkin uygulamalı sınavları Malkara Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisinde yapılıyor. 

Malkara Belediyesi bünyesinde kurulan sınav komisyonu; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif BalcıMalkara İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca Malkara Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin´den oluşmaktadır. 

Hizmet Alımı Tespit Komisyonu tarafından başvuruları değerlendirilerek sınava girmeye hak kazanan işçilerin sınavları Malkara Belediyesi Sınav Komisyonu tarafındabeden gücüne dayanan işlerde çalışan personeller uygulamalı olarak sınava tabi tutuldular. 

Sınav sonuçlarının komisyon tarafından değerlendirilmesinin ardından en kısa süre içinde açıklanacağı, sonuçlara itiraz etmek isteyen personelin kurulacak olan Sınav İtiraz Komisyonuna başvurabileceği belirtildi. 

 

Malkara Belediyesi bünyesinde hizmet alımı yolu ile çalıştırılan personelin işçi statüsüne geçirilmelerine ilişkin sözlü sınav 13.03.2018 – 14.03.2018 tarihlerinde 09.00 – 16.30 saatleri arasında Belediye Akademisinde yapılacaktır. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —