Tarih: 20.06.2013 17:18

DİVAN MOBİLYA TRAKYA’YA HİZMET EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

DİVAN MOBİLYA TRAKYA’YA HİZMET EDİYOR
 
1976 yılında mobilya faaliyetlerine Sakarya’da toplam yüz bin metre kare alana kurulu fabrikasıyla faaliyetlerine başlayan  Divan Mobilya, tüketicinin değişen ihtiyaç ve zevklerini göz önünde bulundurarak her geçen gün ürün çeşitliliğini artırıyor.
 
Divan Mobilya, Tekirdağ’daki Hükümet Caddesi 340 numaradaki üç katlı 1800 metrekare mağazasıyla; evinde yenilik isteyenleri, yeni evlenenleri sayısız ürün ve farklı fiyat seçenekleriyle konfora, güler yüzlü hizmete davet ediyor.

Yeni başlayan yaz kampanyasıyla peşin fiyatına vade farksız 18 ay taksit imkanıyla Trakya Bölgesindeki her noktaya ücretsiz montaj ve nakliye hizmeti verdiklerini belirten İbrahim Kurtulan, mobilya alacak kişilerin mağazalarını görmeden mobilya almamalarını söyledi.
                     
İbrahim Kurtulan, Divan Mobilya olarak uzmanlaşmış kadrosuyla müşteri memnuniyetinin esas alındığını belirterek “Oturma gruplarından salon takımlarına, modüler mobilyadan kanepelere her ihtiyaca cevap veren, yelpazesinde sayısız ürün bulunduran firmamız, ürünlerinde yaratıcılık, konfor ve estetiğe önem verirken tüketici sağlığını da göz önünde bulunduruyor. Mobilyalarda kanserojen içeren kimyasallardan uzak dururken; dayanıklılık, kolay temizlenebilme kriterlerini de dikkate alıyor,” dedi.
 
SEVGİ VE SAYGIYI TEMEL ALDIK
 
Kaliteye giden süreçte sevgi ve saygıyı temel alarak, müşterilerine dürüst ve ciddi hizmet ettiklerini belirten İbrahim Kurtulan, “talep edilen ürünü müşterilerimize hedeflenen kalitede ve en kısa zamanda hatasız olarak sunmaktayız. Çalışanlarımızı, ortamımızı ve temin ettiğimiz malzememizi sürekli iyileştirerek, tüm kademelerde mükemmele giden yolda tam katılım sağlamak; Toplam Kaliteye giden süreçte sevgi ve saygıyı temel alarak, dürüst, ciddi, gayretli, çalışkan, takım ruhunu geliştiren firma kültürünü temin etmek esasımızdır. Son yıllarda üretim alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlar neticesinde hem ürün  çeşitliliğinde hem de kapasite alanında yüzde 100 artış sağlanmıştır. Firmamız TSE ve ISO 9001:2000 Uluslararası Kalite Belgesine sahiptir.” dedi

 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —