Tarih: 09.10.2014 13:12

TORSAB’I KU-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ!

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci Necmi Işıksal'dan TORSAB'a bir bomba daha:
TORSAB’I KURAMAYACAKSINIZ!

Kurulması gündeme geldiği ilk günden beri TORSAB'ın birinci derece tarım arazilerine kurulmasına karşı çıkan Gazeteci Necmi Işıksal, bir grup sanayici ve iş adamının organize ettiği Samsun Gezisi'ni değerlendirdi. Işıksal'ın bomba tespitleri olayaktif.com farkıyla sizlerle...


TORSAB (Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi) hayaliyle hala yanıp tutuşan bir grup işadamı ve bürokrat Samsun Limanı ve antrepolarını incelemek için Samsun'a uçtu. Tabi ki bu geziye gazeteci arkadaşlarımız yine davet edilmedi. Sözüm ona basından uzak iş bitirecekler. Haydi, basından çekinip oraya davet etmiyorsunuz da, o odaya üye olan bir sürü gazeteci var, onlardan niye davet edilen yok?

Ben de Samsun'dan bir gazeteci arkadaşımı bu geziyi takip etmesi için görevlendirdim. Tabi ki bunu kendi imkânlarımla, oranın basınında görev alan bir arkadaşımdan destek alarak yaptım. O geziye giden arkadaşlara küçük bir hatırlatma yapmadan geçemem. TORSAB’ın yatırım sahasını değiştirmediğiniz sürece, o TORSAB o fabrikaları o sahaya KU-RA-MA-YA-CAAAAKKK!

Siz Muratlı Yolu’ndaki Dumansız’ın devamına gidin, devamına. Oralarda size uygun çoookkk arazi var. Dönümü 100 bin TL'den başlıyor. Köylünün yerini dönümü 20 bin TL'den kapatarak bu iş olmaz. Alın dönümünü 100 bin TL'den, kurun o fabrikaları da görelim. Sanayi sanayi dediniz, Trakya'nın tek deresini bırakmadınız. Bırakın tarım için suyu, içmeye bile su bırakmadınız. Tarım arazilerini harap ettiniz.

Bu millet artık uyandı!

Sizi öyle keyfinize göre hareket ettirmez.

Hele Tekirdağ'da öyle güçlü bir basın var ki; siz onları kendi aralarında hep kavgalı görürsünüz ama onlar böyle önemli bir durumda öyle bir birleşir ki siz de şaşar kalırsınız!

Siz siz olun şunu iyi bilin:

Başınıza buyruk artık hareket edemezsiniz.

Eskisi gibi yok artık öyle yağma!



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —