Tarih: 22.05.2014 17:46

BALKAN TÜRKLERİNİN GÖZLERİ KORUMA ALTINDA

Facebook Twitter Linked-in

BALKAN TÜRKLERİNİN GÖZLERİ KORUMA ALTINDA

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tekirdağ Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Nihat Efe ile Avrupa Göz Merkezi Tekirdağ hastane müdürü Nihat Mandacı arasında karşılıklı protokol imzalandı. Protokole göre federasyona bağlı dernek üyelerinden muayene ücreti alınmayacak, diğer tüm işlemlerde % 30 indirim uygulanacak.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tekirdağ Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanı olan Nihat Efe ile Avrupa Göz Merkezi Tekirdağ Hastane Müdürü Nihat Mandacı arasında dernek üyelerinin hastane hizmetlerinden indirimli faydalanmaları için karşılıklı protokol imzalandı.

EFE: “AVRUPA GÖZ’Ü KUTLUYORUM”

Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Nihat EFE, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle Avrupa Göz Merkezi yetkililerini şahsım ve camiam adına kutluyorum. Çünkü Göz Merkezi’ni gezdikten sonra buradan başka yerlere gitmeye gerek olmadığını fark ettim. O kadar çok modernizasyona gidilmiş ki, etkilenmemek elde değil. İstanbul (Aksaray, Küçükçekmece, Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Esenyurt, Sultanbeyli ve Bağcılar’da) Ankara, Elazığ, Kütahya, Trabzon, Isparta ve Malatya’da, ayrıca Çorlu ve Tekirdağ’da olmak üzere birçok yerleşim yerinde hizmet vermekteler. Adı gibi Avrupa standartlarını tamamen yakalamış bir göz merkezi olarak Tekirdağ’ımıza hizmet etmeye devam edeceğinden eminim,” ifadelerine yer verdi.

ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM

Efe, yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: “Biz de Avrupa Göz Merkezi Yönetimi ile karşılıklı sözleşme yaparak, üyelerimizin 1 yıl süreli olarak Tekirdağ’daki hastanenin hizmetlerinden uygun koşullarla yararlanmalarını sağladık. Balkan kökenli vatandaşlarımızın Rumeli Balkan Federasyonumuza bağlı 75 üye derneğimize ait kimlik kartlarını göstermeleri ya da Rumeli, Balkan, Trakya kökenli olmalarını teyit etmeleri yeterli olacaktır. Bu protokol ile vatandaşlarımızdan hiçbir muayene (devlet katkı payı haricinde) alınmayacaktır. Muayene haricinde, lazer ameliyatları da dâhil olmak üzere yapılan tüm iş ve işlemlerde %30 indirim uygulanacaktır. Tüm üyelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Protokole imza atan Nihat Efe ve Hastane Müdürü Nihat Mandacı, imzaların atılmasının ardından el sıkışarak birbirlerini tebrik ettiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —