Tarih: 25.02.2014 22:07

RAMİS ÇINAR KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

RAMİS ÇINAR İMZA GÜNÜNDE İSTANBULLU KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU

Genç yazar Ramis Çınar, İstanbul Kartal Balkanlılar Kültür Merkezi’nin açılış töreni münasebetiyle düzenlenen imza gününe katıldı. Çınar’ın imza gününe ilgi oldukça büyüktü. Çınar, “Okurlarımla bir araya gelmek benim için her zaman büyük bir keyif olmuştur. Derneğimize teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

İçinde çok amaçlı etkinlik salonu, kütüphane, müze, sergi salonu ve hizmet birimlerinin yer aldığı 3 katlı Kartal Balkanlılar Derneği Kültür Merkezi’nin açılış töreni, Trakya ve Rumeli kökenli yazarların buluşmasına sahne oldu.

Genç yazar Ramis Çınar da İstanbul Kartal Balkanlılar Kültür Merkezi’nin açılış töreni münasebetiyle düzenlenen imza gününe katılan isimler arasındaydı. Söylenmemiş Sözler ile Savaş ve Ayrılık adlı romanlarıyla edebiyat dünyasında ismini duyuran Genç yazar Ramis Çınar, imza gününde İstanbullu kitapseverler için kitaplarını imzaladı.

“OKURLARIMLA BULUŞMAK BÜYÜK KEYİF”

Çınar, organizasyonu düzenleyen İstanbul Kartal Balkanlılar Kültür Merkezi yetkililerine teşekkür ederek, “Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Dernek yetkililerimiz bizi çok güzel ağırladılar. Biz yazarlar için okurlarımızla buluşmak, eserlerimiz hakkında konuşmak her zaman büyük bir keyif olmuştur. Bana bu keyfi yaşama fırsat verdikleri için derneğimize teşekkür ediyorum. Umarım bu tarz organizasyonlar daha çok yapılır ve biz de okurlarımızla daha çok buluşma şansını yakalarız,” diye konuştu.

İmza gününde ayrıca Şair İsa Cebeci ve Alev adlı edebiyat dergisini hazırlayan şair ve yazarlar Mehmet Alev ile Emel Balıkçı da yer aldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —