Tarih: 26.10.2013 23:50

ANTİQUE’TE YEMEK YEMEK BİR KEYİF

Facebook Twitter Linked-in

ANTİQUE’TE YEMEK YEMEK BİR KEYİF

Çorlu’nun Ulaş Beldesi’nde nezih bir ortamda hizmet veren Antique Restaurant, seçkin personeli, kaliteli ürünleri ve harikulade yaz bahçesi ile müşterilerine 17 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Çorlu’nun Ulaş Beldesi’nde nezih bir ortamda hizmet veren Antique Restaurant, seçkin personeli, kaliteli ürünleri ve harikulade yaz bahçesi ile müşterilerine 17 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. Antique Restaurant sahibi Ömer Şakar, tesis hakkında bilgiler verirken, durmadan müşteri memnuniyetini nasıl daha yukarı taşıyabileceklerini düşündüklerini, bunun için çalışmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Şakar, “Restoranımız 1996 yılında Çorlu - Ulaş yolu üzerinde 17 dönüm arsa üzerine kurulmuştur. Açık alanda 500, kapalı alanda 300 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahibiz. Tesisimiz haftanın 7 günü açık olup Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi canlı müzik vardır. Ayrıca bahçemizde 1500 adet meyve ve çam ağacı, organik meyve ve sebze yetiştirmekteyiz. Misafirlerimiz, diledikleri gibi meyve ve sebzelerimizi dalından kopararak yiyebiliyorlar. Mini hayvanat bahçemiz, çocuk oyun parkımızla da minik misafirlerimiz güvenle eğlenceli saatler geçirebiliyorlar. Siz bahçede yemeğinizi yerken çocuklarınız oyun bahçesinde oynayıp hayvanat bahçesinde değişik hayvanları canlı görerek öğrenebilirler,” diye konuştu.

Ayrıca müşteriler hamak keyfi yaparken araçlarını da yine kendilerine ait olan BP istasyonunda temizleyip yolculuğa hazır hale getirdiklerini ifade eden Şakar, sözlerine şöyle devam etti: “Restoranımızda kilo ile et, Trakya süt kuzuları ve deniz ürünleri mevcuttur. Bütün bunların yanında tesisimizde birçok organizasyon da gerçekleştiriyoruz. İş Yemekleri, Doğum Günleri, Özel Toplu Davetler, Düğün organizasyonları, Sünnet düğünü olan çocuklarımızın düğünlerini de kır bahçesinde gerçekleştiriyoruz."

İletişim:

Adres: Şakar Petrol Turistik Tesisleri Ulaş Mevkii 9. km Can Tekstil Karşısı Ulaş-Çorlu-Tekirdağ

Tel: 0 282 655 57 29

Web: www.antique.com.tr

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —